lauantai 24. tammikuuta 2015

Jälleen aukaistiin yksi aarrearkku!

Minullahan on vintillä oikea aarrekammio! Aina löytyy lisää aarrearkkuja! 

Meillä on ollut naapurin Paulan kanssa aikaa aarrearkulle nimeltä 'Korttiarkku'. Paulalla tosin kortit ovat kauniisti kansioissa melkeinpä painatusjärjestyksessä. Hän kerää eräiden taiteilijoiden kortteja. Niinpä kävimme erään mummun luona kylässä katselemassa hänen korttiarkkua. Ai sentään mitä sieltä löytyi! Niinpä minäkin olen pikkuhiljaa alkanut keräilemään erinäitä korttialueita. Arvaatte varmaan, että ruusukortit kuuluvat minulle, samoin kauriskortit (eläinsymbolini)ja karhukortit. Edesmennyt mieheni oli 'pikkukarhu', joten karhukortteja löytyi usein postilaatikosta. Minulle taas on lähetetty paljon kissakortteja. Onhan talossa aina ollut kissoja. Yksi korttiaiheeni on myös Pyhäperhe tai Neitsyt-Maria lapsensa kanssa. Tämä kiinostuksenaiheeni on itsellenikin mysteeri. Joku päivä se avautuu...

Sitten on jatkettu korttien plaraamista näissä kotioloissakin. Voitte arvata, kuinka nopeasti ja rattoisasti menee aika tällaisten arkkujen ääressä. Muistot vilahtelevat korttien lähettäjien kera ja ah, niin kauniita ovat itse kortit, hauskojakin. 

4 kommenttia:

 1. Noissa korteissa huokuu sinulle ihania muistoja!

  VastaaPoista
 2. On siulla paljon noita ihania kortteja.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kortteja. Sääli, että maapostin lähettäminen on vähentynyt merkittävästi nykytekniikan myötä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiinnostuksesta!
  Korttilähetyksissä voi käydä kahdella tavalla. JOko sähköinen tervehdys yleistyy ja kortit jää vähemmälle. Silloin keräilykorttien arvo ja mielenkiinto ehkä nousee.
  Jos kuitenkin on tulossa korttien lähetys trendiksi, niin niitä liikkuu vilkkaammin. Mene ja tiedä!

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!