keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ei onnistunut!

Naisella pitää, kuuluu olla käsilaukku! Olisinhan puoli alaston ilman sitä. Siellä on kaikki mitä tarvitsee. Miehillä se tarvittava on taskuissa. Usein hekin kulkevat jo jokin olkalaukku mukanansa.

Työssä ollessani piti olla iso laukku. Siihen piti mahtua kirjoja ja papereita, eväitäkin joskus. 

Nyt kun olen eläkkeellä, ajattelin, ettenhän minä enää tarvitse tuollaista isoa kassia, en edes muumilaukkua. Niinpä katselin alennusmyynnistä itselleni pienemmän laukun ja sen toin innokkaana muuttamaan elämääni kassin sisältöä silmällä pitäen. 


Tällaisen pienen fiksun käsilaukun löysin, jonka voisi mukavasti vaikka kiertää kaulan ympärille. 

Aloitin vanhan jo kuluneen mustan kiiltonahkalaukun tyhjentämisen. Voisin jättää pois Maripussin, jossa oli särkylääkkeitä, servettejä, kynsisakset, kynsiviila, ruuvimeisseli, sukkapuikko, ompeluvälineitä mm. Voisin jättää pois nenäliinapussin ja monia papereita, välipalapatukan myös ja osan kynistä. Täytin kaunista pikku laukkuani osoitevihkosella, puhelimella, yhdellä kynällä, puhtaalla valkoisella nenäliinalla, pikkupurkilla (D-vitamiinia, magnesiumia ym. mitä pikkumatkalla tarvitsee), yskänpastillilaatikolla, kammalla ja huulipunalla, ehkä parilla ylimääräisellä hiuspinnillä. Ja vielä siihen pitäisi mahtua silmälasikotelo ja tuo pullea rahakukkaro kortteineen ja varalta jotakin muutakin... 

Ei mahtunut!!

Raavin aikani päätäni ja ihmettelin. Ehei! Kyllä laukku saisi jäädä iltalaukuksi tanssimatkalle. 

Etsin vintiltä yhden kasseistani ja huokasin. Kyllä tämä mummo kassinsa tarttee!


3 kommenttia:

  1. Koskaan ei tiedä mitä kassiin täytyy saada mahtumaan!Tilaa pitää olla. Vaikkakin se kassin voisin ainakin minä pikkasen useammin siivota..

    VastaaPoista
  2. Olipa tuttua. Olen joskus yrittänyt samaa eli päätöstä siirtyä pienempään laukkuun. Lähtiessä se vielä menettelee, mutta kotiin palatessa käsissä roikkuu pussukoita ja nyssyköitä ja se pieni käsilaukku pursuaa yli laitojensa. Vaikka suurinta osaa mukana kulkevista tavaroista ei taida juuri koskaan tarvita, ne vain PITÄÄ olla mukana.

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!