torstai 6. kesäkuuta 2013

Ei ihan vielä!

Nyt minua itkettää. Kaikki kukkivat niin aikaisin. Ja kesää on vielä pitkästi! Eihän vielä ole edes juhannusviikko! Melkein toivon viileitä ilmoja, jotta kukat ehtisivät olla pitempään auki. Ne väsähtävät aivan liian pian. Kaikki ruusupensaat ovat nupulla. Kukahan ehtii ensin?



 Jopa lupiinit alkavat kukkia jo! Kesäkuun alussa.


Ja viinimarjat ovat jo isolla raakileella!

5 kommenttia:

 1. Samaa surraan täälläkin! Helle uuvutti kaikki, kasvit ja ihmiset. Nyt taitaa kuitenkin onneksi hiukan viiletä!

  VastaaPoista
 2. Liian nopeasti vilahtaa ihanuudet nyt ohitse..ei auta luonto tekee minkä tekee!
  Odotan kuvia sinun kukkivista ruusuista..

  VastaaPoista
 3. Sama täällä. Kaikki kukkii liian aikaisin eikä sada sitten yhtään. Koko luonto on rutikuiva ja tuolta itänaapurista tulee metsäpalojen savuja niin että joskus on vaikea hengittää. Onneksi helle on helpottanut hiukan. Kiinnostuneena odotan minäkin kuvia ruusuistasi. Meidän karjalanruusu lopettelee kukintaa ja Nina Weibullissa on jo muutamia kukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä jo kukkii! Karjalanruusua minulla ei olekaan. Ja Nina Weibull, kuten myös Europeana taisivat menehtyä viime talvena. Varsissa on kuitenkin vielä vihreää, joten koko kevät olen odottanut uusia silmuja. Ei ole vielä tullut.

   Poista
 4. Kempeleen kaunotar on ihanasti kukassa. Kahta ruusua pihallani en tunnista. Otan kuvan kunhan kukkivat niin saat katsoa mitä ne voisi olla

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!