lauantai 18. toukokuuta 2013

Houkutus

Voi että! Aurinko, lämpö, lintujen liverrys, keltaiset ja siniset kukat, hiirenkorvat koivussa, käki kukkuu ja mitä vielä!! Käsiäni tarvitaan joka puolella. Minua tarvitaan joka puolella. Tai sellaista sitä luulee.

Eikö mitä! Raahasin kesken kiireiden aurinkotuolini pihalle ja rojahdin siihen. Viime kesänä ehdin siinä käydä, sellaisen silmänräpäyksen ajan, kun jo minua kutsui joku unohtunut juttu. 


Nyt päätin, että olen vähän pitempään. Sitähän varten kesä on. Sitähän varten puutarha on. Vai onko?
Ihmettelen kuinka moni puutarhuri ehtii tuollaisessa makaamaan?

Olin siinä vähän pitempään. Kävin jopa toisenkin kerran. Kahvet juomassa.

Jotakin helppoa ja kivaa....Tina Turner

15 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää sinunkin puutarhassa. Ahkera ansaitsee lepoa välillä. Toissa kesänä nostin vanhan korituolin terassille ja ajattelin siinä lukea..höh lukea?? Kerran join kahvia..siinä se istuminen siinä tuolissa

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen oppinut jo hölläämään. Vaikka tekemistä tuntuu olevan hurjasti, niin kyllä ehtii jos ei tänään niin sitten huomenna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vain, kuinka helposti se siirtyy syksyyn...

   Poista
 3. Olenkin ihmetellyt mitä varten sinä sitä kaunista laitat, jos et itsesi nauttimista varten. Ihastella mitä on saanut aikaan eikä juosta sitä pakoon. Koetahan malttaa katsella ja nauttia, siitä sinun voimasi.
  Maarita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihminen itseä varten. Jos ei olisi kahvilaa, voisin varsin hyvin jäädä töllöttämään...työssähän sitä nauttii. Hoidan kasveja vähän kuin lapsia, joitakin huolellisemmin, joidenkin annan rauhassa temmeltää.

   Poista
  2. Tuossa tuleekin mieleen se tarina jättiläisen puutarhasta, joka muurin sen ympäröi ja ittellensä sitä piti. Sehän kylmettyi ja jäätyi, ikuinen talvi. Ennen kuin sinne jostakin kolosta tuli lapsi... toinen.

   Poista
 4. Minulla on talven jäljiltä niin huono kunto, että on pakko välillä istahtaa lepäämään. Samalla on mukava katsella lintujen ja oravien touhuja.

  VastaaPoista 5. Nautitaan lämpöisestä HELLUNTAI päivästä. Antaa töiden hetken olla.

  -Amalia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nautittu. Lämmitin savusaunan ja kutsuin naapurit saunaan. Samalla on silmäilty tuota jääkiekkoakin, mutta etupäässä istuttu ulkona. Lämmintä ilman sääskiä....ihmeellistä!

   Poista
 6. Minä en ole osannut istua ulkona. Aina pitää jotain värkätä. Nyt iski tämä kamala keuhkokuume ja eilen jopa nukahdin aurinkotuoliin. Tänä vuonna työt saa jäädä oottelemaan. Kait se piha pysyy vähemmälläkin hoidolla. Nyt hoidetaan akka kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on kyllä kaiken huippu, että puutarhuri nukahtaa aurinkotuoliin! Luin facebookista, että olet tosi sairas. Lepoa, lepoa tarvitset, kyllä sieltä sängystäkin voi suunnitella puutarhaa. Joten hoida itsesi nyt kuntoon ja anna maailman pyöriä ympärilläsi!

   Poista
 7. Kirjoitat ja kuvaat hyvin ajatuksiasi, huumorin pilke silmässä ;) Hyviä ovat pienet hetket, onnen hetket, vaikka sitten kahvikupposet lepotuolissa. Ehkäpä elokuun alussa tulen piipahtamaan ruusutarhan äärelle kahvikupposen pariin kahden pienen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Unnukka! Jospa sinun kaksi pientä pitäisivät seuraa kissoillenikin.

   Poista

Olen iloinen kommenteista!