tiistai 2. elokuuta 2011

Onnea ruusumuorille!

Nyt alkaa ruusumuorin eli minun itteni toisenlainen elämä. Tänä päivänä minusta tuli ELÄKELÄINEN. Reilusti kerron, 63 vuotta, hirviän paljon kaikenlaista tehneenä, vielä jonkinlaisessa kunnossakin ja ennen kaikkea toiveikkaana ja erittäin uteliaana kokemaan tätä uutta elämän vaihetta.

Kuinka monenlaisia elämänvaiheita meillä ihmisillä onkaan mahdollisuus elää! Toinen toistaan mielenkiintoisempia. Kaikkihan riippuu siitä, mitä asenteita me valitsemme mukaan, mitä 'aseita'! Minun aseeni, asenteeni tähän uuteen on, ei kai vaikea arvata, RUUSU.

Eipä siis ihme, että pieni Malvaruusun taimikin lykkäsi vielä nupun ja tänään se oli auki! Pikkuinen ja ujosti hymyilevä!


Ja tässä itselleni iloksi kuvasin lahjaruusujani, jotka säilyivät viime talven luminietosten alla ja komeilevat minulle nyt. 

4 kommenttia:

 1. Onnea ja kauniita eläkepäiviä Ruusumuorille ruusujesi parissa!
  Kukapa olisi uskonut, että sinä innostut ruusuista. Nyt kun katselee sinun ruusujasi, jotka noin hehkuvat, täytyy sanoa, että rakkautta ne ovat saaneet sinulta, jotta kukoistavat.
  Samalla ne lahjoittavat sinulle omaa kaunista voimaansa uudessa elämäntilanteessasi.
  Maarita

  VastaaPoista
 2. Onnea vapaaherrattarelle, mutta nyt ne kiireet vasta alkavatkin. On aikaa suunitella ja luulee ehtivänsä enemmän kuin ehtiikään. Sanoo kokemuksesta Lisa

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maarita ja Lisa!
  Olette varmasti oikeassa. Ruusuista saan aivan ihmevoimaa, ihmettelen itsekin.
  Ja siitä voimasta pursuavat ideat, joilla tosiaan tulee olemaan kiirettä. Pitää hillitä itseään, jarrutella koko ajan, siirrellä asioita. Onneksi sitä on vanha ja viisas. :D

  VastaaPoista
 4. Ruusuisia eläkepäiviä!
  Positiivisella, uteliaalla ja lempeän hyväntuulisella asenteellasi viihdyt varmaan eläkkeelläkin.
  Kaikkea hyvää
  toivottelee ruusuntuoksuisin terveisin Pohjantähti

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!