tiistai 2. elokuuta 2011

Eläkkeelle pääsyn tähtikartta

Astrologiahan on hurjan mielenkiintoista! Olen harrastanut sitä jo viitisen vuotta ja tahtoo lisää, lisää...tosin harrastukseni liittynee enimmäkseen astro-foorumin keskustelupalstoille. Se on ollut hyvin antoisaa.

Ja kun sitä ei ota turhan vakavasti, se on myös hauskaa. Tein nimittäin syntymäkartan itselleni eläkeläisenä ja siitä tuli tämän näköinen.Astron sivuilta toin tähän tulkintaa eläkeläiskartastani:
Nousumerkki Kaksosissa
Sinä et jaksa kauaa katsella samoja seiniä tai naamoja, sillä Kaksosnousuisena kiinnostut varsin nopeasti uusista asioista, jotka vievät sinua hetken aikaa niin että nuppu tuutii. Sinun ei kannattaisi tehdä liian pitkälle tähtääviä suunnitelmia, sillä silloin mielenkiintosi ehtii hiipua jo aikoja ennen kuin juttu sitten on toteutumassa. Luova hulluus ja hetkellisyys on pettämätön tavaramerkkisi. Vedät puoleesi filosofisia ja tulevaisuuden visioihin uskovia Jousimies tyyppejä, jotka aina lopulta saavat sinut kiehumaan ehdottomien mielipiteidensä liemessä.
Aurinko Leijonassa
Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia luottamaan luomisvoimaasi ja tiedostamaan ettei kaikki ole kultaa mikä kiiltää. Kun lakkaat odottamasta muiden suosionosoituksia ja ihailua saavutuksillesi olet muuttunut itse aidoksi kultakimpaleeksi, jolle riittää ihailijoita.
Kuu Leijonassa
Sinä teet elämästä dramatiikkaa olipa siihen aihetta tai ei. Ylireagointi ei ole harvinaista tässä kuumerkissä ja väärinkäsityksiä syntyy niin ihastumisissa kuin vihastumisissakin,kunnes oivallat ettei tunnetta voi koskaan 'esittää'.
Merkurius Neitsyessä
Osaat seuloa tärkeimmät yksityiskohdat niin puheesta kuin kirjoituksestakin ja huomaat kyllä jos osat eivät toimi. Saatat uppoutua yksityiskohtien kertomiseen jopa siinä määrin, että kokonaisuus hämärtyy myös sinua kuuntelevan korvissa.
Venus Leijonassa
Rakkaus on dramatiikkaa ellei hyvällä niin sitten sillä toisella tavalla. Sinä et tyydy tavanomaisiin kuvioihin vaan mukana täytyy aina olla jotain erityistä. Se joka tämän oikein oivaltaa saa sinusta luotettavan ja rakastavan kumppanin.
Mars Kaksosissa
Yhtenä päivänä touhuat sitä ja toisena tätä. Kenenkään ei pitäisi vaatia sinulta pitkäjänteisyyttä tai selvää suunnitelmallisuutta, sillä sinä elät ja toimit joko hetkessä tai et ollenkaan. Moni asia jää kesken ennen kuin on ehtinyt kunnolla alkaakaan.

Siis aikamoista!! Lempeästä koti-Ravusta tulikin tulisieluinen Leijona, jonka pitää saada loistaa ja olla estraadilla, kompastua ja nöyrtyä. Ja kaksosten idearikasta hulvatonta voimaa! Yhtenä päivänä touhuan sitä ja toisena toista. Näin varmaankin!

Onkohan tässä nyt tämä Ruusumuori?

Nyt jotain elinvoimaista musaa! Arvaa! Tina Turneriahan se olla pitää!

3 kommenttia:

 1. Onpas ilmaisuvoimainen kartta, Kaksos-nousu ja vielä Mars askendentilla - ei taida todellakaan olla kiikkustuolissa istujalle tämä. Painotus Leijonassa ja 5. huoneessa liittyy luovaan ilmaisuun ja erityisesti naiselliseen sellaiseen (kuu ja Venus). Jupiter 12. huoneessa on sanottu olevan kuin "enkeli olkapäällä", vilkas henkinen elämä ja mielikuvitusta? Ja nousumerkin hallitsija Merkurius aivan Neitsyen alussa 6. huoneen kärjellä: terveys, käsin tekeminen ja muiden auttaminen/palvelu korostuu. MC:n hallitsija Saturnus 6. huoneessa myös: auktoriteettia, asiantuntemusta, vastuuta omasta terveydestä? Ehkä saat toimia työasioissa "konsulttina" vielä eläkkeeltäkin käsin? :)

  Onnea eläkepäiviin! :)

  T:Ajatus

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Ajatus! Loit loistavaa tulevaisuudennäkymää. Täytyy myöntää, että oudot energiat avautuvat, enkä voi muuta kuin pitää hatusta kiinni. Monia vuosia toisen sairaus teki nöyräksi ja painoi mielen alas.

  Oli iloista 'kuulla' tulkintaasi pitkästä aikaa Ajatus!!

  Otan kuitenkin huomioon, että tämä on vain muutoskartta, uusi verho vanhalle kartalle, ei se vanha siitä katoa. Monta vuotta oleva Pluton oppositio stelliumilleni näkyy tuossa nyt purkavana muutosvoimana. Se iski silmääni.
  Kun Pluto on nyt tuossa 'totuuden etsimisen, filosofioiden ja korkeamman opiskelun huoneessa'
  niin voisin nähdä sen erilaisina haasteina syventyä muihinkin asioihin nyt (Pluton valtava aspektimäärä!)

  Neptunus-Kalojen vaikutuksessa 12.huoneessa vähän huoletta. Kunhan en kasvata suuria illuusioita, esim. tarhastani tai kyvyistäni, varsinkin kun se on oppositiossa Kuuhun ja Merkuriukseen.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen harrastus sinulla, monesti olen miettinyt minkälainen olisi omani. Pitihän kurkistaa mikä Tinan kappale, mietin olisiko, olihan se yksi suosikeistani ;-) Varmaan mietti tuo pieni kaiutin että mikäs nyt tuli kun pitää laittaa volyymia lisää DDDD

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!