lauantai 10. marraskuuta 2012

Pelipäivä voi voi!

Voi, voi siksi, etten saanut ketään itselle pelikaveriksi tällaisena kansallisena pelipäivänä. Kun niin olis tehnyt mieli! Tietenkin olisi pitänyt aikaisemmin suunnitella tällaiset hommat, mutta joku toinen päivä.

Parissakin ryhmässä olen kysellyt, että onko täällä peli-ihmisiä. Minua katsottiin vähän pitkään. 

On tosin sellaisiakin, jotka tykkäävät pelata aikuisten lautapeleja, ja minäkin olen ollut sellaisissa mukana. Mutta kerran kuussa iloinen peli-ilta näilläkin mailla. Se olisi mukavaa!

Lapsena totuin, että naapurista aikuiset tulivat pelaamaan Halmaa, ja me pienemmätkin opimme monenlaista aikuisten mukana. Vieläkin kun sisarusten tai serkkujen  kanssa tavataan, otetaan vanhat lautapelit esiin. Mutta ei ne kaikkia kiinnosta.

Joten nyt pelasin yksinäni palapelin tällaisella sivustolla.  Sekin oli mukavaa.

Innostuin katselemaan ruusuisia sivuja, esim. vanhan ajan kiiltokuvia, mitä huutonetissä on paljonkin myytävänä. Tällaisen muistin lapsuudestani. Näitä liimattiin killtokuvavihkoon ja kirjoitettiin värssyjä. Täällä lisää.


Sitten löysin ruusuisia postimerkkejäkin. Tämä kuva on poimittu sivultaVenäläinen filateelinen yhdistys Euroopassa. Iloa silmille!


 Lisää tällaisia ruusupostimerkkejä löysin posti.fi-sivustolta. Ei vain ole tullut tuollaisia kirjeitä. Tosin ostan usein arkin postimerkkejä, joita on nykyisen tosi kauniita, sillä vieläkin joskus kirjoitan kirjeen tai kortin tai lähetän pakettia.
Tämä on niin upea ääni: Mercedes Sosa. Solo de Pido a Dios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!