maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kaija kävi täällä maalaamassa sielun muotokuvia

Juurikkalan Kaija oli bongannut minut joltain blogisivulta, koska sain häneltä kyselyn viime syksynä, voisiko hän saapua maalaamaan sielunkuvia tiloihini. Rohkastuin toivottamaan hänet tervetulleeksi ja lupasin järjestää tilaisuuden kutsumalla mukaan ystäviäni.

Se tilaisuus oli tänään kotonani. Lähes parikymmentä uteliasta ja ihmettelevää sielua oli tullut odottamaan ja katsomaan miltä heidän sielunmaisemansa näyttäisi. Kaijan silmillä näkeminen ja sivellintä ohjaava käsi loihti ihmeellisiä kuvia väreineen paperille avoimella intuition voimalla. Noin kolme tuntia istuimme ja henkäilimme hänen tekniikkansa saavutuksia. Tunnelma oli erittäin tiivis ja energiaa täynnä.

Kaijan ympärillä väreili jotenkin outo valo, jota en saanut esiin salamalla, joten tyydyin näihin vähän epätarkkoihin kuviin hänen työskentelystään. Paremmin näette hänet hänen kotisivuillaan tässä.
Tässä muutamia näistä sielun maisemakuvista!

Ruusumuorikin sai oman siulunkuvansa lintuineen ja keijuineen.


Se oli sielua kohottava tapaaminen! Kiitos ihmeelliselle Kaijalle!

3 kommenttia:

 1. Onko hänestä tullut televisiossa ohjelma? Muistan vasta katsoneeni henkilöstä, joka maalasi tuntemuksensa mukaan ihmiselle taulun. Tuli juuri tuollaisia värikkäitä tauluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin sama ihminen, on ollut TV:ssä ja lehdissä. Elokuvaohjaaja, kirjailija ja kiertää Suomea pitämässä tällaisia maalaushetkiä. Aika mielenkiintoista elämää. Mukava ja välitön ihminen.

   Poista
 2. Upeita tauluja! Mukavaa pääsiäistä! P.s. blogissani on puutarhakirja-arvonta:)

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!