keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Syntymäkartta Ruusumuorin Kesäkahvilalle

Nyt se on sitten todentunut! Tänään täytimme perustamisilmoituksen kaupungin yrityspalvelun projektipäällikön kanssa. Olin tosi iloinen, että sain asiantuntevaa apua ja neuvoa.

Ja kun tapanani on tehdä näitä syntymäpäiväkarttoja, niin tein sen myös kahvilallenikin.


Vielä en tohdi tuosta paljoa muuta sanoa kuin että Aurinkomerkki eli horoskooppimerkki on aloitteellinen ja tarmokas Oinas, joka on oppositiossa rajoitteisen ja kriittisen Saturnuksen kanssa. Varmaan hyvä noin. Rajat kaikella pitää olla! Aurinko paistattelee myös tuolla 10. huoneessa; uran, ammatin, aseman ja elämäntarkoituksen huoneessa. Johan passaa!

Sekä Nousumerkki eli askendentti on estraadille usein nousevassa Leijonassa. Mikä kahvilan synnyssä on varmasti paikallaan.  Kuu on viisaasti Kaloissa, 9. huone siellä filosofian ja matkojen huoneessa. Mitähän se meinaa? 

Mielenkiintoinen on myös tuo 2. huone (voimavarojen ja taloudenpidon huone), jossa sijaitsee jo minulle itsellenikin tuttu Mars Neitsyessä sijaitsee Rosengard-asteroidin kera. Siellä ovat myös Horus ja Leyla Leijonan merkissä. Itse Rosa-asteroidi myhäilee yksikseen tuolla alitajunnan 12. huoneessa. 

Siis mielenkiintoista! Jännittää vähäsen tämä homma, mutta...

Tässä kahvilani vastaanotto, vaikka itse koko puutarha ja piha on kahvilaani!


Luotan sydämen ääneen!

11 kommenttia:

 1. Onnea ja menestystä Ruusumuorin Kesäkahvilalle!

  -Amalia-

  VastaaPoista
 2. Kuin myös onnea ja menestystä.
  Sehän on legenda jo ennen syntymäänsä, sun kahvila..
  Uranus MC:llä niinku Hectorilla, joka käskee kuuntelemaan vaan taivasta vaik ei se vastaakaan..ja hänhän jos kuka on legenda jo eläessään, ainakin mulle epäjumalasta seuraava:)
  Ja Jupiter senku laajentaa ja laajentaa ja Rosengaardi rehevöityy ja rönsyää ihan omia aikojaan, sillä välin kun eukot hörppii vaan pannukaffetta ja maalaavat loistavan värisiä Roseja jellonan akryyliväreillä puskien lomassa..
  ja kaikki sai alkunsa puolison rakkaudesta ruusuihin, niinkö se meni?
  Uranus kolmio Yläsolmu-JUNO.

  VastaaPoista
 3. Onneks siellä on ees Kuu Kaloissa,
  pikkasen vettä ruusun terälehdille..

  Eikös Nousujellona ole nautintoja varten,
  oli se sitten porokaffetta tahi esteettisiä maku- ja hajuelämyksiä?

  VastaaPoista
 4. Nauratti...en voi muuta kuin kuvitella Nikkiä siellä pallitoolinsa ja kahvimukinsa kanssa maalaamassa vaaleanpunaisa Minetteä. Olisi ihan mukava katsella sellaista touhua.

  Kyllä, kaikki tämä ihana hulluus on lähtenyt mieheni rakkaudesta ruusuihin.

  Tuo Rosa yksinäisenä tuolla 12.huoneessa. Se minua vetää puoleensa. Neliössä Auringon kanssa. Mitähän se haastaa, vielä? Haastaa-sanalla kaksi merkitystä; haastaa=vaatia ja haastaa (huastaa)= juttelee.

  "Syvällä alla ruusujen
  on ehkä armas maata
  sen, jonka sydän tulinen
  sai sykkiä ja laata -"
  Saima Harmaja

  VastaaPoista
 5. Kiitos vain onnitteluista! Tähän ne mielikuvat ovat johtaneet. Täytynee pikkuhiljaa tehdä Ruusumuorin Kesäkahvilalle oma blogisivu, mutta ihan vielä ei ole kiirettä.

  VastaaPoista
 6. Tutkin tuota karttaa lisää.

  Kartalla planeetat ovat mukavasti hajaantuneina ympäri karttaa.

  Karttakuvioista löytyvät
  - T-risti (Mars-Venus-Kheiron) ja toivonkin, että tämä edustaisi sitä henkistä kehitystä ja vireyttä, mitä kahvila voisi antaa minulle, tälle lähiyhteisölle että kaikille kävijöille. Pieni lepohetki maalaismiljöössä, minne ei kuulu valtateiden melu. Ja tosiaan, sitä ruusujen tuoksua!
  - Pikkukolmio (Jupiter-Kuu-Pluto)...jospa voitaisiin nauttia jostakin 'palkkiosta' kaiken sen työn eteen mitä on tehty. Tämähän pitäisi viitata menestykseen.
  - Mahdollisuuksien kolmiot(Mars-Aurinko-Neptunus ja Saturnus-Aurinko-Neptunus). Tästä kuviostahan melkein tuli kirjekuori, olisko se hyvää viestiä kauemmaskin?

  Heh, nyt etsin sieltä vain tuota positiivista, mutta T-ristissä on myös varoitus ja kun siellä on Kheiron, kysyy se myös minun omaa jaksamista tämän kaiken parissa. Kartalla on paljon neliöitä, joten haasteita tulee olemaan paljon! Mm. Kodin (Kuu) ja Venuksen neliö. Tuntuuko koti kodilta, kun siinä pyörii vieraita ihmisiä ympärillä? Mitä tuumivat omat poikani? Samoin Venuksen neliö Marsin kanssa. Sekä Merkuriuksen neliö Plutolle. ???

  VastaaPoista
 7. Sydämmelliset onnittelut, Metsätonttu!
  Toivotaan vilkasta ja ihanaa kesää kahvilaasi.
  On sillä ainakin vaikuttavat tähdet. Aurino-oinas ja nousujellona ja kaksosvenus saavat varmaan asiakkaat tykästymään. Rahahuoneen mars on vastakkain neptunuksen kanssa joten kannattaa olla tarkkana rahojen kanssa.

  VastaaPoista
 8. Onnittelut!
  Hienoa, että toteutat haaveesi! Kiirettä tulee olemaan, Oinas Aurinko ja uran huone. Nousuna Leijona sopii erityisesti kesään ja miksei kesäkahvilaan. Profiloidut varmasti kahvilan emäntänä. Kuu Kaloissa viittaa siihen, että ajan taju voi kadota kahvilassasi ja hyvin erilaista väkeä sinne tulee käymään. Laskulla Vesimies lienee merkkinä, että kahvilasi koetaan uudenlaiseksi ja erityiseksi.
  Itselläni on myös pikkukolmio Kuu-Jupiter(+Neptunus)-Pluto(joka on siinä keskellä).
  Kun matkailuauto lähtee heinäkuussa kesälomareisulle, varmasti piipahdetaa kahveella, jos ollaan lähistöllä liikkeellä.
  t. PirjA

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti 'vieraat kasvot' ilmineeraa vähän sitten minulle, missä linkeillä ollaan 'tavattu'. Kiitos Pirja sinulle sanoistasi! Olen kovasti oppinut arvostamaan kommentteja ja varsinkin, jos niissä on varoituksia ja tukea ja sitä miten muut lukevat karttoja. Kun sitä tässä opiskelen itsekin.

  Yritän kiireeseen varautua. Ymmärrän, että kaikki uusi viehättää ja luo uteliaisuutta. Ja sitten kaikki rauhoittuu. Pyrin pitämään kahvilatarjonnan hyvin pienenä, en tee voileipiä enkä ruokaa. Ainakaan vielä. Minimoin kaiken että jaksaisi ja haluaisin että jäisi aikaa minunkin jutella asiakkaiden kanssa. Kauneinta olisi, jos ihmiset istuisivat ja juttelisivat toistensa kanssa, tutustuisivat ja kummastelisivat maailmaa. Linnaraunioissa sitä jo riittää...

  VastaaPoista
 10. Ruusumuorin Kesäkahvila tulee niin hyvälle paikalle, mielenkiintoisen Kastellinlinnanraunioiden muinaisjäännöksen viereen.Linnan Vouditar = Ruusumuori kahvilassaan kertomassa tarinoitansa. se on kulttuuria:)))
  - Amalia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amalia! Laitan vielä erikseen blogin Ruusumuorin Kesäkahvilalle, jossa kerron tästä ympäristöstä. Kahvilahan on vain 'sivujuoni' tässä kaikessa. Tässä on niin paljon historiaa. Varmaan tulee olemaan paljon jotakin muutakin. Ehkä tämä sivujuoni näyttää nyt vain valoa eteenpäin.

   Poista

Olen iloinen kommenteista!