keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kirsti toi auringon kaupunkiini!

Täytyy vähän valoittaa erästä puolta elämästäni. Olen 'kulttuuri-ihminen'. Aikoinaan kuljin paljonkin eri taidenäyttelyissä, konserteissa ja kaiken maailman kissanristiäisissä, sitten myös mieheni kanssa. Pikkuhiljaa kun mieheni sairastui, hautautuimme enemmän sitten tänne metsään. Sairaudet ja huono kuulo hänellä heikensi menojamme. Kutsut vähenivät.

Eräs päivä tässä törmyytin kulttuuritoimistoon ja sanoin (mielessäni valmis puolustuspuhe), että tahtoisin nimeni takaisin sinne listalle, josta lähetetään kutsut taidenäyttelyihin. Yllätyksekseni ihminen pöydän takana ilahtui kovasti ja kertoi olevansa iloinen, että saadaan mukaan uusia (UUSIA?) kasvoja. No joo. 

Mutta sain kutsun. Ja sattumoisin olikin vanhan ystäväni (40 vuoden takaa) taidenäyttelyavajaiset. Kirsti Muinonen, jonka kanssa aikoinaan rakennettiin yhdessäkin jonkinlaista taidekulttuuria tänne. Minä olen hyvin vähän maalannut, mutta Kirstille se on ammatti. Sittemmin hän muutti toiseen kaupunkiin.

Kirsti toi kaupunkiimme ihmeellisen voimakkaan VALON. Gallerian seinät suorastaan hehkuivat keltaista ja punaista ja sulatti jokaisen kylmän pisarankin mielestämme. Suorastaan terapeuttinen kokemus!

Olen lainannut tähän hänen kuviaan suoraan tuolta hänen kotisivuiltaan, josta voi katsella niitä enemmänkin.
KIITOS KIRSTI AURINGONVALOSTA! Tässä meille lisää puutarhaunelmia! Nämä lainakuvat eivät näy tässä hyvin, joten kannattaa kurkistaa Kirstin omille kotisivuille.
Giovanni Marradi Garden of Dreams

2 kommenttia:

  1. Onpa siinä ihania taidetöitä. Kauniita värejä ja huimaa tunnelmaa, aivan ihanaa.

    VastaaPoista
  2. Valoa on aina hyvä olla elämässä, minulle tuovat valoa pienet siivekkäät. Valovoimaiset värit teoksissa.

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!