lauantai 2. helmikuuta 2013

Sukkahousuruusuja

Kaikenlaisia ruusuja olen nähnyt. Eläviä ja vähemmän eläviä. Itsellänikin on hopearuusua, lasiruusua, tuohiruusua, silkkiruusua ja lasturuusua, jopa simpukkaruusuja on. Jossakin aitassa roikkuu joku muoviruusukin. Ja itsekin nyt valmistan noita organzaruusuja.

Ja mitä ne keksiikään! Sukkahousuruusuja! Jotenkin se kuulostaa eroottiselta. Tietenkin niiden kuuluisi olla käytettyjä, mutta kuka nyt tuon värisiä sukkahousuja työnään käyttäisi...Mistähän niitä muuten ostetaan, siis noita sukkahousuja, ihmettelen?

Ja kun miehetkin jopa ovat innostuneet niiden askarteluun. Näin kuulin ystävältäni. Siinä kun kieputetaan rautalankaa ja kaikenlaista. Ja ennen kaikkea tuollainen on mukavaa askartelua yhdessä. Ystäväni lähetti kuvia tällaisista ryhmäsaavutuksista tässä.Kauniita ne ovat! Kukahan neropatti on nuo keksinyt, ihmettelen?

Löysin tekotavasta videonkin, eikä taida olla alunperin idea edes suomalainen,  kas tässä!

Kuka muistaa  vielä Ritva Mustosen ja Tekoruusut?

7 kommenttia:

 1. Kauniita ovat. Tuo videolla oleva tekotapa näyttää kyllä aikas työläältä, vaikka hienompiahan niistä tulee kun nuo lehdykät tehdään noin erikseen. Me olemme tehneet eri tavalla, ja tapoja lienee yhtä paljon kuin tekijöitäkin.
  Värillisiä sukkahousuja lienee vaikea saada, mutta ne ovat helppoja värjätä valkoisista, kuulin.
  Maarita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritinkin katsella, josko se olisi ihan suomalaista ideaa vai onko maailmallakin. Eli värjäys tietenkin!!! Kylläpä on äkkiä kasvanut valkoisten sukkahousujen menekki!

   Näinhän se menee, että joku huomaa tavoissa toisenlaisenkin tavan. Yhtä nättejä ovat! Mitä te niillä ruusuilla teette? Ymmärsin, että ryhmässä noita valmistatte.

   Poista
  2. Myyjäisiin, lahjoiksi ystäville...

   Poista
 2. Kauniita ruusuja:) Kurkkaapa Leila tunnustus ja haaste blogistani.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ruusuja. Siellä päin on pidetty kansalaisopistolla kursseja näistä kukista jo varmaa 10 vuotta sitten, kun äitinikin on niitä tehnyt. Hän on nyt 88 eikä enää ainakaan 10 vuoteen ole sellaisissa harrastuksissa käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti mukavaa näpäräystä eläkeläisille, kun tuosta hommasta kuulemma miehetkin tykkäävät.

   Poista

Olen iloinen kommenteista!