sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Rauhoittava äänihieronta - Tiibetiläiset maljat

Olen talven mittaan pitänyt kerran kuussa meditaatioiltoja erilaisten aiheitten puitteissa. Väkeä on kokoontunut mukavasti juuri sellaiseen ryhmäenergisointiin, jossa jokainen on levännyt ja saanut uutta voimaa.

Päätimme talven hoidot kutsumalla Marja Kangasniemen tiibetiläisten maljojen kanssa talooni. Hän hoiti meitä maljojen  luomalla äänivärähtelyllä. Se tuntui luissa ja ytimissä kauniisti hoitaen. Olimme vähän ihmeissämme sen vaikutuksesta. Kiitos Marjalle!


Tällainen hoito ei suju kuitenkaan tuosta vain, eivätkä maljatkaan ole mitä tahansa maljoja.

Marja on käynyt hoitokoulutuksen täällä. Peter Hels on tutkinut tätä 5000 vuotta vanhaa hoitomenetelmää maljojen äänen värähtelyllä ja sitä miten kulhot valmistetaan. Kulhot valmistetaan 12 eri metallista ja ne ovat upotettuna veteen tietyn ajan. Sen jälkeen niiden äänivärähtely testataan, oikeat menevät myyntiin ympäri maailmaa ja väärin äänin olevat kulhot kaupataan astioiksi. 

Tutkijat ovat olleet ihmeissään maljojen värähtelyn vaikutuksesta. Nimittäin on todettu, että niiden värähtely saa jopa vesipisaran tanssimaan veden pinnalla (Helsingin Sanomissa). Tässä myös video aiheesta, missä maljaa kierretään. Marja kuitenkin löi maljoja pehmeästi, jolloin ääni kiersi koko huoneessa.

Tuosta tulikin mieleen, että tutkisivat myös, mitä suurten tuulimyllyjen vonkuva värähtely tekee elollisessa. Kerrotaan, että siellä missä niitä on, asukkaat kärsivät unettomuudesta ja hermoilusta.  Joku tässä väitti, että sähköenergian tuottamisessa juuri tuon matalataajuisen värähtelynsä vuoksi tuulivoima on kaikista vaarallisin energiamuoto. 

Näin tuli asiaa kauniista maljahieronnasta kamalaan äänihäirintään asti.

Tällä videolla on vähän enemmän astioita mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!