maanantai 7. maaliskuuta 2011

Ruusun maaperä – Mieleni punainen, Härkä!

Maaliskuu ja märkä lumi tuoksuu, ikivihreä metsä väräjää onnesta.

En voi vielä tehdä mitään muuta kuin luoda mielikuvia ruusutarhaani, lukea ja opiskella mitä maaperä tarvitsee. Paljon! Kivien ja rikkakasvien perkausta, vanhan maan poisottoa, uutta multaa, turvetta, kanankakkaa tai karjanlantaa, kuorihumusta jne… Se saa vielä odottaa.

Nyt tarvitsen hoitaa mieleni maaperää.

Se tarvitsee uskoa tulevaisuuteen, kiinnittymistä arkeen, maaenergiaa ja ystävien tukea.

Sain ihanan lahjan! Kolmisen vuotta olen eräiden ystävieni kanssa pohtinut ihmisen minuutta, sen heikkouksia ja voimavaroja monenlaisen tiedon ja terapian kautta. Yksi kirjoistamme on ollut Helena Luukkosen Sateenkaariterapia ja Carolyn Myssin kirjat. Väriterapia on ollut hyvin mielenkiintoinen ja antoisa. Siispä porukan Härkä-ystävä oli kameran, luovuutensa, värien ja oppimansa kautta luonut Ifolorilla teoksen, joka minulle ojennettiin kauniiden sanojen saattamana. Upea kirja siitä miten vesi liikuttaa värejä! Tässä yksi kuva (osa kuvasta), juurichakran punainen voima.

 Tämä on kuvattu veteen heijastumasta, jokiveden liikkeessä

Häränveren punaista! Liikkuvaa ja vahvistavaa voimaa. Astrologisesti tämä on Oinas/Mars-energiaa, alkuvoimaa ja eteenpäin vievää liikettä. Härkä-ystäväni (juurichakran merkki muuten) tiedostamatta  tilannettani ojensi tällaisen kirjan eteeni juuri nyt, kun sitä kaikkein eniten tarvitsen. Selailen sitä tuon tuosta ja annan värienergian vaikuttaa. Melkein hengitän sitä. Ja juureni ovat maassa. Uskon, että ’se maaperä’ on muokattu ja ravinteinen.

Mieleni maaperä tarvitsee tuota punaista kuin lannoitetta. Onneksi minulla on Skorpioni-Plutomaista (nousumerkki) muuttumis- ja uudistumisvoimaa. Kauris-mieheni on ollut minun tuki ja turva 30 vuotta, ja nyt hänen fyysinen olotilansa on heikkenemässä. Jäljelle jää kaikki se mitä hän on minussa kasvattanut ja herättänyt esiin ja yhteinen pesämme. Elämän rakennustarpeita esim. ruusutarhaan.

Minulla on kaksi hyvin merkittävää yhtymää transiiteissani: Saturnus yhtymä MC eli työnakseli, jossa mm. sanotaan näin: Kaikki sellaiset uudet aluevaltaukset, jotka suosivat persoonallisia kykyjäsi ja joita tulet myöhemmin tarvitsemaan, edistyvät ja järjestyvät sitten sitäkin mallikkaammin. Ja Chiron yhtymä Kuu: Kohtaat tämän jakson aikana ihmisiä ja tilanteita, jotka auttavat sinua oivaltamaan jotain todellisesta läheisyydestä ja turvallisuudesta. Nämä löydöt ovat niin merkittäviä, ettei sinulla ole enää paluuta vanhaan ja ahdistavaan systeemiin, vaan jotain uudistumista on pakko tapahtua.

Minulla on MC Vaa’assa…kuitenkin tasapainottelen vielä vanhan työmaani ja uuden päämääräni kanssa (fyysinen maaperäni) ja Chironin ja Kuun ollessa Kaloissa tunnustelen henkistä maaperääni. Näin puhuu minulle astrologia.

Huomaan yhä enemmän kuinka tärkeä ’ruusutarha’ on päämääränä. Se on paikka mihin kaikki voivat tulla istumaan ja muistelemaan, kokemaan pihapiirin vanhaa turvallista energiaa. Minun itseni ei tarvitse olla läsnä. Läsnä on aina jotakin, mitä itse kukin tulee sieltä etsimään.

Miten ihmeessä olen tämän kaiken oivaltanut!?3 kommenttia:

 1. Luoja, miten kaunis tuo vedenpunainen kuva!

  On aina niin mukavaa kuulla tuosta kirjastani,
  sillä olen usein aatellut, että osa siitä on kanavoitua tekstiä.
  Kirja on syntynyt niin erikoisella tavalla...
  Myös tulkitessani maalauksia, olen usein kokenut saavani apua.

  Onpa sinulla vahva Saturnus ja vielä Vaa assa kuten minullakin.Ja Kuukin on minulla Kaloissa DC:llä ja yhtyy Pallakseen.

  Moni ystäväni on tehnyt shamaanirumpuja ja odotan vain, milloin on minun aika tehdä oma rumpu.
  Yksi ystäväni rummutti minut uneen Hella W-kuvausten jälkeen (klo 6-18).

  Ja ruusutarhassasi tullaan rummuttamaan...

  Olipa hyvä lukea tämä tänään Naistenpäiväiltana.
  Ruusuhalit...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tosiaan Naistenpäivä! Olenkin paljon keskustellut tänään juuri naisten kanssa, koskettavista jutuista!

  Minulla myös on vielä tekemättä tuo oma rumpu.
  Ei tiedä vaikka nähtäisiin samoilla kursseilla joskus.

  Olen ihan lapsesta pitäen tykännyt rumpujen soitosta. Muistan kun kysyin joskus äidiltäni, miksi rumpumusiikki noin vaikuttaa. - Mikä lie neekerityttö olet ollut edellisessä elämässäsi, vastas äitini.

  VastaaPoista
 3. No,
  Olen tanssinut afrikkalaista tanssia,seurustellut rumpaleiden kaa ja Tanskassa oli upeeta rummutella naisten kanssa.Olin aivan hurmiossa.
  Ts. taas meistä löytyi yhteistä.
  lämmöllä Helena, joka todella haluaa kohdata sinut vielä livenä.

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!