tiistai 21. helmikuuta 2012

Pannulle potkua! Hygieniakurssi suoritettu!

Kannatti istua vähän lentsusenakin (tosin istuin kaukana muista) pitkä päivä kursseilla, kun pystyin keskittymään testinkin suorittamiseen. Se on jo TOINEN ASKEL kohti Ruusumuorin kesäkahvilaa!
Onnea muorille!


Serkkuni edesmenneen isän kaapinnurkasta löytyi hylätty kahvipannu, jonka sain mukaani. Jotenkin se näyttää vahvalta, kuin kevätauringon paistetta ruskeine lepännorkkoineen. Hm... En kai vain ala keräämään noita kahvipannuja? En kai. Minun käsiini juuri nuo emaliset pannut jotenkin vain tarttuvat, huomaan.

Hygieniakurssi oli oikeastaan mielenkiintoinen. Muistan kun poikani kävi sen läpi ja oli niin tietoinen kaikesta, että tuskin uskalsi minun kaapistani mitään suuhunsa laittaa. Kyseli kovasti, että milloin ostettu, milloin otettu pakasteesta, milloin laitettu jne. Nyt ymmärrän häntä oikein hyvin, sillä itsestäkin tuntuu, että bakteereita on joka paikassa. Ei ennen ollut.

Juttelin kurssin vetäjän kanssa ja päädyin Hypyt-hankkeen mahdollisuuteen. Aivan kuin olisin yhtäkkiä 'hypännyt' johonkin mukavaan kyytiin. 'Hypyt' tarkoittaa 'hyvinvointipalveluyrittäjyys toimivaksi'. Ja mikäs tuota ihmisen henkistä hyvinvointia palvelisi paremmin kuin RUUSUT! 

Ja postissa tuli kaunis lehti 'Ruusunlehti', jonka sivuihin paneuduin heti levon merkeissä. Kerron siitä vähän lisää myöhemmin...

Jotenkin tuntuu mukavalta, vaikka lentsu runteleekin. (Tähän se hymypoika tai sydän.)

Jotenkin halusin nyt kuunnelle Tapio Rautavaaraa ja hänen hummaansa...

8 kommenttia:

 1. En ole moista pannua ennen nähnyt, onko kukaan muu?

  VastaaPoista
 2. Enpäs minäkään. Katselin Arabian pannuista, en samaa löytänyt, mutta kylläkin yhden vähän samoilla kuvioilla, vain eri väreillä.

  Se vetää silmät puoleensa tuolla minun tuvassanikin jo.

  VastaaPoista
 3. Kyseistä pannua en ole todellisuudessa nähnyt, kuvissa kylläkin. Sama pannu löytyy myös ruskeana ja kulkee nimellä "orient". Kai tämäkin silloin olisi orient. Kaunis on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen todella nähnyt ruskean samanlaisen. Kiitos, kun annoit nimen sille.

   Poista
 4. Tämä on tosiaan Finelin Orient-pannu, ja keltainen on melko harvinainen oman kokemuksen mukaan. Jos joskus ajattelit luopua siitä niin suosittelen myyntisivuksi "Rättei, Lumpui ja Retroi UUSI" -nimistä ryhmää facebookissa. Siellä on intohimoisia emalipannujen kerääjiä ja saisit varmasti tästä pannusta hyvän hinnan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, kun ilmoittelit asiasta.
   Moni sitä on ihaillut tuossa tupahyllyllä pannua, missä se iloa väreiltään antaa.
   Kiitos myös vinkistä!
   Se on vähän tunnepannukin, serkkuni isän ja äidin perintöä. Oikeastaan se kuuluisi serkulleni. Kerronpas hänelle tämän pannun arvosta.

   Poista

Olen iloinen kommenteista!