keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Auringonpaluukartta 2013 blogilleni

Liitän tähän blogini ja samalla koko ruusutarhaideani syntymäkartan. Se alkoi hyvin itsesulkeutuvana, muhivana ideana, jota itseksensä tutkailtiin, kuten kartan planeettapainotuksesta selviää. Hassua, että ruusutarhan ja blogin itsekeskeisyys, omissa oloissa toimiminen, näkyykin noin hyvin. Sen syntymä oli enemmän ideaa, pinnan alla kasvavaa, yksityistä, mutta hyvin elinvoimaista. Aurinko yhtymä Mars. Jotakin voimakasta ja päämäärähakuista muhii mullan alla ja sen on hyvä purkautua tuottavasti esille.


Ajankohta taivaalla oli tuollainen kaksi vuotta sitten, melkein kaikki planeetat kulkivat perävilikkaa taivaankannella peräkkäisisä merkeissä. Blogini kartalle ne ovat vain kaikki osuneet 1. huoneeseen, kaiken alun ja lähtökohdan huoneeseen, itseään sitä ruusua täynnä! Hassu ilmiö, mutta hyvin kuvaavaa jonkin aloitukselle! Tätä karttaa tulkittiin tässä blogissani ja tässä missä vertaan sitä yhden vuoden Auringonpaluuseen.

Alhaalla kartta tämän vuoden Auringonpaluusta. Taivaan tämän hetken planeettasijainnit syntymäpäivänä sijoittuvat näin:


Kun viime vuoden Auringonpaluukartta oli hyvin hajanainen, idearikas ja moninainen 'roiske', niin tämän vuoden Ap-kartta on hillitympi ja keskittyneempi, kuitenkin planeettapainotus on tuolla 'yön' eli piilevien voimien puolella. Se on kauhamainen kuvio, jossa Jupiter on purkuväylänä. Sen Nousumerkki on Neitsyessä, luo enemmän ajatusta yksityiskohtiin ja on analysoivampi. Viime vuonna se oli Ravussa, pesän (tarhan) rakentajana. Työnakseli eli MC on nyt vuorovaikutteisessa Kaksosissa, viime vuonna taas toimeenpanevassa Oinaassa, yhtymässä muutoksia räjäyttävän Uranuksen kanssa (kahvilan syntyminen). Nyt tuon työnakselin kanssa yhtymässä on Jupiter, yhteisöllinen ja lahjan jakajien planeetta. WaU!!! Olenkin mukana monessa yhdistyksessä. Jupiter on oppositiosuhteessa Kuun (Jousimies) eli kotini kanssa. Siinähän se pääpointi onkin! Asiakkaat ja koti! Kuinkahan se kaikki toimii yhdessä?

Aurinko kimpassa Dianan (ihana) ja Merkuriuksen kanssa 4. huoneessa, mikä ilmentää kodin huonetta. Ruusuinen energia on siellä, Diana luomassa luonnon voimakasta vaikutusta, ja Merkurius aina vain oppimisessa mukana, mutta myös opettamisessa. Pluto, suuri muutosten planeetta ja rakkauden ja arvojen planeetta Venuskin on siellä. Ja tuo Jod (Saturnus, Jupiter ja Merkurius) yhä siellä... 

Itse Rosa-asteroidi 3. huoneessa, elämään sopeutumisen huoneessa, jossa mukavasti myös Saturnus kritisoimassa ja rajoittamassa tekemisiä Skorpionin merkeissä. Ruusu yhä koskettamassa syvältä! 

Mars Vesimiehessä luovuuden 5. huoneessa ja neliössä Jupiterin kanssa, laajentamassa ja kaikkea. Huh! Jospa tuo Rosa ja Saturnus pystyisivät pitämään kaiken ruodussa. Ja onneksi minulla on tuo Neitsyen varautuneisuus tuolla nousumerkillä...

Höhhöh, mielenkiintoisia asioita nämä! Hyvää syntymäpäivää Ruusutarhani! Hoidan sinua kykyjeni mukaan!

Nyt on Ruusulaulun vuoro!


4 kommenttia:

 1. Onnea Ruusutarhalle...ja voimia hoitamiseen:)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisia nämä taivaankappalekartat! =) Siulla on kyllä aivan erityisiä taitoja joita ei ihan meillä jokaisella ole. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Una, ei siinä varmaan taitoja ole, mutta tietoa. Kyllähän siinä on tarvinnut opiskella ja lukea ja tutkia ja kokeilla. Puhdasta työtä se on! Tai onko se silloin työtä, kun se on mukavaa?

   Poista

Olen iloinen kommenteista!