lauantai 12. tammikuuta 2013

Hiihtoretki Paskarämeellä

Jos jostakin Afrikan maasta tuotaisiin näihin maisemiin joku sellainen ihminen, joka ei ole koskaan kuullut Pohjolasta, hän luulisi että on tullut enkelten tykö. Tai hän pyörtyisi hurmiosta!

Voi kun oikein kunnolla (kun ajatuksissaan usein kulkee) 'näkisi' tuon kauneuden, mitä tuolla metsässä on. Ja varsinkin Paskarämeellä!! Nimestä huolimatta se on puoleensavetävä paikka, kuten kuvista näkee. En nyt ala kertomaan siitä enempää, sillä työn alla minulla on eräänlainen kylttiopastusten teko. Sitten. Kamera ihanasti vangitsi nyt  tuota kauneutta. Nyt oli sille oikean hetken valo. Valokuva on stil-elämää!

Kyllähän ihmiset kylällä varmaan joskus ihmettelevät, kun ei Linnapellon emäntää näe tien päällä lenkillä koskaan. Hyvin harvoin. Sillä tuonne metsään aina suunnistan liikuntaretkeni. Nytkin teki mieli kauemmas ja kauemmas, mutta kun ajattelin, että kotona vähän sairas Ruusa-kissa.

Pelkään, että olen ylihemmoteltu kakara näihin kauniisiin maisemiin. Se tahtoo olla itsestään selvää kauneutta.En varmaan koskaan ole soittanut tähän Samuli Edelmania, nyt kaunis Sininen Sointu

7 kommenttia:

 1. Jos sellainen ihminen tänne tuotaisiin hän jäätyisi... =/ Liian kylmää jopa minulle. =(

  VastaaPoista
 2. Kauniita maisemia. Samuli osaa laulaa, niin tunnelmallisesti. Voi, kun saisi joskus kuvattua "sinistä hetkeä", aina on jotain muuta tekemässä ja se on niin nopsaan ohi. Sinulle on haaste blogissani:)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuuh. Haluaisin nuuhkaista tuota maisemaa. Ihania stillejä. Ruusuille on oma aikansa. Ne ovat jossakin odottamassa nuppuilua ja kukkimista. Kuva, jossa kääpäinen runko, on mun lemppari.

   Poista
 4. Voi että on kauniita kuvia! Mie tykkään tuommoisesta talvesta.

  VastaaPoista
 5. Paskaräme on kyllä kaunis. Olen tunnistavani muutaman vuoden kasvu taimikkoa ja takana harvennettua metsää? Ojitustakin tehty... silti kaunista on! Metsässä aika katoaa ja kaikkina vuodenaikoina erillainen.

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!