perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pitäkää huoli itsestänne naiset!!

Minäkin ajattelin toivottaa hyvää naistenpäivää kaikille maailman naisille!!

Tupaani on ollut sulostuttamassa kimppu tulppaaneja. Vielä tänäänkin ne olivat pöydälläni, enkä niitä raskinut heittää pois. Huomasin kuinka kauniita ovat kukat, jotka ovat jo kaikkensa antaneet ja viimeisillä voimillaan vielä kaunistavat ympäristöään! Ne kantavat kaikkea kauniin, kaikkea kasvatetun ja työn arvoa vielä mukanaan. Hautaan saakka. Minulla se on pannun pesä. Mutta ennen sitä ikuistan niiden viimeisen hetken.

Näillä kuvilla haluan juhlistaa tätä päivää ja samalla muistuttaa, että elämä on kaunista ja arvokasta niin kauan kuin energia siinä pihisee. Kun itse olen jo siellä kypsän iän jälkimainingeilla, niin olen huomannut, että myös se henkinen vire, elämän arvot ja terveys kristallisoituvat siinä mukana. 'Olen sen arvoinen', sanotaan mainoksissa kyllästymisiin saakka. Olen sen arvoinen, miten hoidan itseäni luonnollisella tavalla ulkoillen, liikkuen ja harrastaen, syöden hyvää ravintoa, löytäen arjen pienet ilot ja ratkaisten minun eteeni tulevat ongelmat. Ja jos kaikessa tässä onnistun, edes osittain, vaadin itselleni hyvää kohtelua ja kunnioitusta! Sen arvoinen minä olen.

En tiedä mitä tällä laululla tahdon kertoa, mutta 'nainen kantaa seuraamukset' tässä Carolan laulussa, Jotain niin realistisen karua tässä on, naisen elämää. Mutta ei luopumista!

2 kommenttia:

Olen iloinen kommenteista!