tiistai 27. lokakuuta 2015

Linnanmäen Kaunottaren tuki tuli valmiiksi!

Linnanmäen Kaunotar voi kasvaa yli kahden metrin korkeuteen, on iso pensas, kertoo kirja (Blomqvist, Rosor i Norr).

Minun Linnanmäkeni on pimpinella-rivistössä (spinossissama-ryhmä) ja on jo nyt kasvamassa ylitse muiden. Muut kun ovat nättejä pyöreähköjä palleroita, niin tämä havittelee yläilmoihin. 

Siksipä rakensin sille tuen. Uskon, että muut ruusut siinä rivistössä pärjäävät ilman.

Tietenkin Linnanmäen tuki pitää olla jotain, joka muistuttaa huvipuisto Linnamäen muotoja vauhtihirviöineen. Yritin siis rakentaa sen ympärille jotain vuoristoradan näköistä. Vuoristoradan silmukoihin punoin pieniä pajupalleroita keikkumaan tuulessa. Otapa ruusunoksa siitä sitten kiinni!! Tuki on tarpeen senkin vuoksi, että ruusu tekee edellisvuodenkin oksiin kukkia, joten sitä ei juurikaan tarvitse leikata.

Toivon, että nyt tämä ruusu tuntisi jotakin kodinomaista tekeleestäni.Ps. Kun aikaa tuosta tuen teosta on kulunut kaksi vuotta, niin liitän tähän kesän 2017 kuvia samasta ruususta. Kuinka upeasti se kukkikaan! Huomaa, tuo korkeus on yli metrin, joten kuvasta näkyy kuinka suuret, upeat kukat sillä on. Mihin se ehtineekään seuraavassa kahdessa vuodessa?
Näin tehtiin: Linnanmäen karusellin urkumusiikki soi jälleen!


6 kommenttia:

 1. Miten hauska ja samalla niin hyödyllinen tuki. Punoitko pajuista nuo kaarevat osat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäseipäitä jälleen käytin ja pajuista punoin nuo kaarevat osat.

   Poista
 2. Tuo on kyllä ihana!
  Käyn kyllä lukemassa blogiasi usein, mutta kommentointi on suuri ongelma. Meillä kun jouduttiin sähköjohtojen myötä luopumaan kiinteästä nettiyhteydestä, niin johan alkoi tökkiä. Chrome toimii parhaiten, mutta sitä kautta en taas saa kommentteja jostain syystä lähetettyä. Mutta hyvää syksyä ja joulun odotusta sinulle. Eipä mekään käyty Raahessa tänä kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta, ei ole sinua näkynyt. Olenkin vähän ihmetellyt... Jospa ensi kesänä, uskon sen olevan jopa kesäisempi, tulisitte käymään ja katsomaan muutoksia.

   Poista

Olen iloinen kommenteista!