sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Homeinen polkuni 4

Minun on pakko purkaa noita homeuhkia, että mieleni vähän tasoittuisi ja kirkastuisi.

Nythän on talolle luvassa monta hyvää, jos monta tehtävääkin. Jäät saatiin katolta, suunnitelmia paperille ja elämä jatkuu. Mutta...ne jäät ja suuret pyryt kasasivat suuren lumivallin juuri tuonne pohjoiselle seinälle, missä on myös vaarana liika kosteus talon alla, kun nuo lumet alkavat sulamaan.


Siksipä minun on vain otettava lapio käteen ja kärryt vierelle. Jää ja lumi on kuskattava muualle, eikä siihen riitä pari kärryä, vaan varmasti kymmenkertaiset määrät. Hikoilin siinä jo viiden kärryllisen verran, mutta en kironnut. Käännän pahan hyväksi siten, että minulle se on vain hyvää kuntoilua tietyissä määrin. Veri kiertää ja lihakset kasvavat. Joten huomenna lisää.

Mutta kaivaa karhu lumen alta portaiden vierestä oli pikkuisen mukavampaa puuhaa. Tässä pieni eläväinen kuvakollaasi, jota harjoittelin Picassassa. Lumenluonnissa minulla oli mukana tällainen ahkera pieni apulainen. Karhu tosiaan kömpi jo talvipesästään, ja pikkuinen Malena oli siitä vain riemuissaan.

Ei ole vielä huhtikuu, mutta tämä leikkilaulu vain niin sopii tähän!

5 kommenttia:

 1. Sinullahan on hyvää harjoitusta kevättä varten. Voimat kasvaa maankaivua varten. Minä odotan aivan malttamattomana ulkotöitä. Minulla vain taitaa olla voimat vähissä kun olen istunut koko talven tietokoneen ääressä.
  Ruusujen heräämistä jäämme odottamaan. Lisa

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa, se jättää tuollaisen jäljen. Joskus harmittaa virheet kommenteissani enkä saa niitä muokattua.

   Mutta Lisalle tässä tarkoitin kertoa, etten ihmettele tuota istumista, kun minäkin istun tässä ja lueskelen paksua 'romaania'. Tietokoneella se ei olekaan ihan helppoa, ottaa silmiin.

   Poista
 3. Onpa sinulla lumiurakka edessä! On vielä niin raskastakin. Mutta kiva kuvakollaasi, ihana pieni apulainen! Mitäs me mummot...

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kuva kollaasi! Suloinen apulainen! Jospa ehtsi opetella tekemään tuollaisia kollaaseja!!!! =)

  Aurinkoista kevättä,

  KArolina

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!