keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Homeinen polkuni 5 - apua haudan takaa!

Aurinko heijastaa kristallipallon kautta sateenkaaren värit niinkin arkiseen vaatteeseen kuin ruskeaan päiväpeittoon. Olkoon se ilon ja elämän ihmeellisten näkökulmien monipuolisuuden symbolina tässä.


Minun piti melkein tasakäpälää hyppiä, kun sain niin mukavia vieraita tänään ja hyviä viestejä heidän kauttansa. Suurin tässä koko talon ongelmassa tuntuu olevan voitettavissa aivan yllättävällä tavalla.
Olenkin sotaveteraanin leski! Se tarkoittanee sitä, että minulla on mahdollisuus saada remonttiavustusta. Ja se tuntuu siltä kuin ukkoni haudan takaa olisi tullut minua auttamaan. Voi kun se tuntuu lohduttavalta!

Enhän minä tällaista osannut ottaa huomioon. Bongasin sen vain jostakin. Sillä ei se niin yksinkertaista ollutkaan saada rahallista apua eläkeläisen asuntoon. Siinä on rajat ja pykälät, joissa varmaan monet ovat löytäneet seinän vastaan. Mutta...vielä muistetaan veteraaneja. Mieheni ei koskaan ollut anomassa näitä tukeja. Nyt minä anon. Ja talon kunto kohenee. Kaikki se mitä mieheni on siihen aikoinaan satsannut. 

Jokohan olen kulkenut läpi tämän homeisen polkuni ja onnistunut puhdistamaan sen?

Kiitos, kiitos, ja vielä kiitokset kaikille niille hyville viesteille mitä tänään sain. Koen että tämä astrologinen kultainen maakolmio ja taivaalla Venuksen ja Jupiterin yhtymä ovat olleet suosiolliset minulle. Huomenna menen ja teen erään tärkeän vierailun, jota olen pitkittänyt. Kiitokseksi tälle kaikelle.

Miksikähän tämä laulu tuli tähän? Liisa Tavi...

3 kommenttia:

 1. Olipa hieno uutinen! Ota nyt tarkkaan selville, kuuluuko joku lesken eläke myös veteraanijärjestön kautta sinulle. Kaikenlaista apua sieltä saattaa saada. Onnea vielä kerran, olen niin iloinen puolestasi!
  Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpä on iloinen uutinen, Onnea ♥ ♥
   - Amalia-

   Poista
 2. Jälkeen päin täytynee ilmoittaa että eihän se toiminut. Minä en ollut vielä 65 ja mieheni ei ollut anonut rintamamerkkiä, vaikka sodassa oli ollutkin. Ne ovat säännöt joiden yli ei ole menemistä, vaikka itse tilanne sanoisi mitä!

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!