torstai 15. maaliskuuta 2012

Hyvän mielen haaste


Otin tällaisen haasteen vastaan Riitan Puutarhasta, jossa listaisimme hyviä asioita. Se jos mikään antaa voimaa ja vahvistusta tulevaan! Joku toinenkin voisi tätä jatkaa, joten haaste sinun blogiisi, lukijani!

Minulla on hyvä mieli koska...

1. Olen saanut suhtkoht terveen kehon ja elämänmyönteisen luonteen.

2. Kauniin lapsuuden, ihanat siskot ja veljen, sukulaiset.

3. Opin asioita koska minulla on intoa ja uteliaisuutta. Kaikkea ei tarvitse oppia eikä osata. Parasta se mahdollisuus mikä annetaan.

4. Sain ihanan perheen.


5. Olen saanut haasteita ja ongelmia kasvaakseni ja ymmärtääkseni enemmän elämää.

6. Kylä, jossa elän, on tehnyt kyläkirjan nimeltä 'Maailman kaunein kylä'. Kauneinta on aina se mitä rakastaa, missä on hyvä olla ja missä on kasvamisen mahdollisuus.

7. Kiitän ihanaa pikku Ruusunnuppuani, joka kasvattaa minua lisää.                                               

 8. Olen saanut syntyä maahan, jossa on kaunista, puhdasta luontoa, jossa voin vapaasti kulkea sen kulttuurista toiseen, jossa voin samoilla sen sydänmailla, löytää koskemattomuutta, hiljaisuutta ja kauneutta, jossa voin samaistua sen sisään ja olla osana sitä, löytää sen voimaa ja salaperäisyyttä. Niin paljon on luonto.

9. Saan hoitaa pientä eläväistä taloa sen muistoineen ja tarttua sen haasteisiin, muokata pihamaata kukiksi ja  ruusuiksi kasvamaan ja loistamaan.

10. Uskallan unelmoida ja siis elää!

11. Minulla on hyviä, monitahoisia ja avaramielisiä ystäviä, jotka ovat tukemassa ja auttamassa minua eteenpäin ja joita minä voin auttaa omilla kyvyilläni.


12. Kiitos luovasta voimasta ja rakkaudesta, olla ihminen tässä maailmassa!Tähän loppuun sopii niin hyvin ystäväni tämän aamuinen tervehdys Facebookissa 'Yhteen yhdymme...

2 kommenttia:

  1. Kauniita sanoja, ihania asioita onneen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos,tuollainen Sinä olet, kiitollinen elämälle ♥ ♥

    - Amalia-

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!