maanantai 26. maaliskuuta 2012

Ruusu ja Onnenpiste

Tuo ihmeellinen Ruusu-lumo johdattelee tätä elämäni kulkua tavalla, jota en aina tahdo todeksi uskoa. Vieläkin ihmettelen mistä nuo asiat ilmestyvät ihmisen hämäriin ajatusjuoksuihin? Mistä tuli ruusu?  Kuinka helppoa ruusun oli saada minut takaisin puutarhatyöhön. Mutta että se tekisi minusta vielä yksityisyrittäjänkin! HUH!

Malvaruusu
Katselin ja tutkiskelin vähän astrologisia karttojani ja noiden minulle niin tärkeiksi tulleiden asteroiden kulkua niissä. Rose-asteroidini on juuri nyt yhtymässä syntymäkarttani Onnen pisteeseen!!!

Mitä se onnenpiste meinaskaan? Löysin keskustelusivuilta astroystäväni Nikin opastusta asiaan:
”Kun se sijaitsee aina samalla etäisyydellä Nousumerkistä kuin Kuu on Auringosta, niin silloin on helpompi mieltääkin se pisteeksi, jossa nämä kolme ovat harmonisimmissa ja parhaimmissa suhteissa toisiinsa eli periaatteessa "terve sielu terveessä ruumiissa", kohti tasapainoa. Onnenpisteen merkki ilmoittaa tavan, jolla ihminen menestyy, (rapu vois olla yksityisyrittäjäkin) ja huonesijainti alueen, 8. huoneessa on toisten rahat ja omaisuus, kuin myös okkulttiset aiheet.”

Sattumoisin minullakin on onnenpiste juuri samassa huoneessa ja Ravussakin. Ei koskaan ole mielen viereenkään tullut ajatusta, että rupeaisin yrittäjäksi. Nyt olen sitä tekemässä! Kuinka yllättävää elämä on! Miten piikkisellä ruusulla voi olla tuollainen sija elämässäni? Näyttää olevan. Sattumoisin aivan liian monta asiaa loksahtelee yhteen. Se on jotakin niin ihmeellistä, että liitän ruusun tuohon 'okkulttisiin aiheisiin'. Tänä päivänä osallistuin Hypyt-seminaariin ja totean, että olen todella tehnyt hypyn tuntemattomaan. Olen osallistumassa yrittäjäkursseille! Kävin aikoinaan nuoren merkonomikoulutuksen, mutta silloin huomasin, että ei ikinä minusta ole ainakaan yrittäjäksi. Nyt se nähdään, miten muorin käy.

Lisäksi transiiteissa kulkevat ritirinnan toistensa lomassa tuo perääntyvä Mars ja Rosengard-asteroidi, joka on kesän tullen yhtymässä minun omaan Marsiini. Mielenkiintoista!

Progressiivisella kartalla onnenpistettäni on yhdyttämässä itse Ceres, maan äiti. KIITOS! Tarvitsen sinua!

Mielihyvää, Jukka Poika ja regee!

3 kommenttia:

 1. Hienoo kun oot innoissas.

  Ehkä merkittävämpänä tulevaisuuden ja päämäärien ja opiskelunkin osoittajana pitäisin
  tr Jupiterin yhtymää Yläsolmulle Härässä.
  Siinähän on sulla myös Pallas, tuo uranainen, itsellinen ja pätevä. Oivalluksen on sulle pukannut :) mitä vielä tehdä elämässä tässä.
  Härässä turvattu Jupiterin tulevaisuus.
  Jupiterin liiketoimintaa, julkista toimintaa.
  Mahdollisuuksia.
  Ja tr Jupiterin seurana se vahvan naisen alitajuinen tahto, mean Apoge eli Lilith.

  Ja sitten tr Uranus yhtymä Juno.
  Uusi rooli. Uudet sitoumukset.
  Uskallus.

  Lycka till!

  VastaaPoista
 2. Rose asteroidikin vielä valaisemassa ruusuista tietäsi. Mielenkiintoista!
  Hienon tien olet löytänyt. Sinulla on myös ihailtavasti uskallusta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos! Tarpeeksi hulluuttu niin on uskallustakin! Tahtoo elää vielä!

  Ja kiitos Nikki. Huomasin nuokin ja hirvitti! Mennään silloin kun kyytiä riittää. Ja mukava huomata että kyytille on tulijoitakin. Meitä on kyläläisiä muitakin kurssilla. Joskus sen paikankin energiat puhuvat. Liekö se hedelmällisyyden linja. Kun sanot jotain mukavaa, se lähtee kasvamaan.

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!