keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Pikku juttuja!

No oikeastaan tämä ei ihan pikkujuttu ollutkaan! Raivata ruusupenkki vanhan marjapensaan tilalle. Maa oli täynnä juurakoita. Mutta nyt vain toivottelen onnea neljälle ruusulleni; Viggo, Apteekkarin ruusu, Mundi ja Alain Blantchard (olikohan se näin). Siis ranskalaisia! Onnea heille!


Tämä on pikkujuttu! Tai oikeastaan iso juttu. Kävelin kukkamerikärryjen joukossa. Vain tämä kukka veti puoleensa. Sen otin. En muuta! Siis kerrankin järkevä metsätonttu! Miksi ostaisin jo kesäkukkia tuonne kylmään olemaan tai kiikuttamaan sisään ja ulos, sisään ja ulos. En vielä. Olin hyvä! En tiedä onko tämäkään pikkujuttu. Majuri oli niin mellevän näköinen ihmettelemässä tuossa kesäkahvilaoven edessä, että eikö jo alettas. Ei vielä aleta. Vasta 18.6. Vaikka onhan tuolla jo pari porukkaa istunut ja huomenna tulee lisää. Tämäkään ei pikkujuttu! Kun kiertelin katselemassa mitä yrttejä löytyisi, löysin vadelmapuskat. Niitä pitää poimia ja kuivata, siis lehtiä.. Mutta sitten osui silmiini tälläinen. Aika hienon näköinen. Piti ottaa kuva!Mutta pienin juttu tässä on varmaan kirjoitukseni lyhyys. Tällä kertaa. Hei, hei!2 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus! Sää on tosiaankin niin raaka ja kylmä, ettei henno vielä kesäkukkia pihaan laittaakaan, ressukoita kylmään värjöttelemään. Ihanan kukan ostit!

    Kiitos kun muistutit, nyt alkaa olemaan teeainesten kuivauksen aika jälleen...kevät tuntuu huristelevan melkoista kyytiä eteenpäin, ettei meinaa pysyä perässä ollenkaan!

    Noista ruusuista tykkään myös, erityisesti Apteekkasin ruususta (mulla on kirjoapteekkari). Upea kääpä!

    VastaaPoista
  2. Osa ruusun nimistä oli tuttuja, sellaisia mitä ottaisin itsekin.

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!