torstai 7. huhtikuuta 2011

Miten jaksaa Metsätonttu?

Monet ovat ihmetelleet kuinka rauhallisesti olen kantanut suruani ja kulkenut läpi kaikki siihen kuuluvat seremoniat.  Olihan minulla jo kahden vuoden ’koulutus’ tapahtuneeseen mieheni kunnon heiketessä. Mutta vieläkään en tiedä kuinka selviän. Tämähän on vasta alkua kohdata toisenlaista elämää. Tosin olen ollut aivan kauhean unelias ja hajamielinen. 

Eräs sukulaistyttö taiteili tällaiset kukkalaitteet pöytiin muistotilaisuudessa ja vieläkin yksi on tuossa tuvan pöydällä. Kuinka kauniisti kataja ja ruusu sointuvat yhteen, piikkejä molemmissa ja sitkeyttä!

Ehkä mielessä on pieni pako todellisuudesta, sillä kun huomasin erään konferenssin tartuin heti puhelimeen ja varasin lipun. Sattui näet olemaan sellainen viikonloppu, ettei ollut yhtään hautajaistilaisuutta. Niitä on ollut vähän monta nyt ja vieläkin odottaa yhdet sellaiset. Mieheni mukana on mennyt myös kaksi setääni ja muita tuttuja. Rankka kevättalvi! Ja kotona yksin täällä on alkanut sellaiset nyyhkyhetket. Ukko-kulta vain minulle valokuvassaan hymyilee.

Tarvitsen jotain muuta!

Katselin astrosivuilta transiittejani ja tällaiset energiat ovat olleet tukenani:

Chiron kolmio Aurinko

Tämän ohituksen voimakkuus on neljä tähteä.
Tarkka ajankohta 25.4.2011
Vaikutus alkaa 25.3.2011 ja päättyy: 9.5.2011
Tämä ohitus toistuu noin 16-32 vuoden välein.

Tulet tämän transiitin aikana positiivisella tavalla tietoiseksi elämän sinulle tarjoamista henkisistä mahdollisuuksista. Kohtaat ihmisiä, jotka osaavat kannustaa sinua toteuttamaan aidointa luovaa energiaasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Huomaat että silloin kun itse nautit elämästäsi annat myös muille enemmän kuin millään muulla tavalla olisi mahdollista.
Tämän jakson aikana kannattaa osallistua henkistä kasvua käsittäville luennoille tai leireille, sillä pystyt sovittamaan kaiken kuulemasi ja oppimasi suoraan omaan elämääsi. Parhaimmillaan elämäsi tulee uudistumaan ja laajenemaan kokonaan uusiin ulottuvuuksiin samalla kun omat parantavat kykysi avautuvat voimakkaina käyttöösi. Pystyt auttamaan ja opastamaan läheisiäsi kaikissa elämään liittyvissä ongelmissa ja siksi olet tavallista suositumpi keskustelukumppani kaikkialla missä liikut.


Eikös astrologia olekin osuvaa!? En ollut lukenut tuota vielä silloin, kun päätin lähteä ’henkistä kasvua käsittäville luennoille’. Hoitaja Chiron-asteroidi on alkanut majailla 3. huoneessani, elämään sopeutumisen huoneessa, joten Chiron vahvistaa nyt pientä matkaani. Eipä silti. Viikkoja sitten se teki yhtymää Kuuhuni, jolloin istuin mieheni sairasvuoteen vierellä useaan otteeseen, sekä kotona että sairaalassa. Chiron on tällä hetkellä Kalojen merkissä, jossa vellovat syvät tunteet mm. kuoleman kokemukset ja mielen ailahdukset.

En tiedä vielä uudistumisista enkä laajenemisista enkä tiedä jaksanko ’keskustella’.

Mutta nyt ainakin testaillaan hiukan pitääkö astrologia ollenkaan paikkaansa.

Laitetaanpas tähän vähän avaruudellista musiikkia, musisoijana Saturnus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!