perjantai 22. huhtikuuta 2011

Näkyykö kuolema kartalla?

 
Nyt annan tähän meidän molempien, edesmenneen mieheni ja omani kartat, joissa näkyvät surullisen päivän 9.3. transiitit. Oikein Pitkänperjantain juttu. Lisäksi kartalla on jo edellä tutkittuja asteroideja. Uskon tai luulen, että blogissani vierailee useita astro-ystäviä, joten nyt he voivat niitä tutkailla ja kommenttiakin saa antaa.

Olen miettinyt miten paljon uskoa astrologiaan. En ole ihka-uskovainen mihinkään. Taustalla on aina pieni epäillys, arviointinäkökulma, jopa kriittisyys ja oma elämän-ja ihmisnäkemykseni. Olen toki kokeillut aika vauhdikkaasti omia tulkintoja astrologiassa pieni pilke silmäkulmassa, johon on todettu loksahtavan jotakin. Mutta pelkään, että he ovat hiljaa, jotka sanoisivat poikki-mielipiteensä (enpäs löytänyt oikeaa sanaa). Ja heidän mielipiteensä olisivat olleet hyvin tärkeitä tähän epäilynäkökulmaan.


 Valitettavasti en tiedä mieheni syntymän kellonaikaa. Hän syntyi kotona kätilön auttaessa, eivätkä syntymäaikoja niin tarkkaan merkitty, joten se on kello 12.00. Planeetta-aspektit ovat kuitenkin kohdallaan.Nuo pikkuasteroidit ovat vilkastuttaneet aina täällä kommenttien käyttöä, josta olen iloinen. Nyt laitan rohkeasti ruusutarhablogin pääkartat. Niihin voin palata ja muutkin saa palata, jos kiinnostaa.

Astroystäväni Ilmari (hyvin lämminsydäminen ihminen), kosmobiologi, pitkään alaansa harrastanut ja tuonut sitä avoimesti esiin sekä Ruotsissa että Suomessa, katsoi näitä karttoja. Kysyin häneltä, voiko kuoleman todella nähdä kartalta. Hän sen pystyi näkemään. Tosin jos luette, siinä tulkinnassa huomaa joustoa sinne ja tänne. Kaiken ei tarvitse juuri näyttää kuolemaa, mutta ’eroa’ ja ’kärsimystä’ esim. on nähtävillä. Planeettaenergiat puhuvat suoraa kieltä. Usea ei ymmärrä tätä ammattisanastoa, kuten en minäkään kaikkea, mutta monet ymmärtävät. Näillä sanoin hän kuitenkin tulkitsi karttaani.

Kyllä tapahtuma on koodattu karttaasi aivan selvästi.
   Miehesi prog. Aurinko aktivoi sinun syntymäkarttasi Mars/Saturnus keskipisteen, joka kuvaa sitä, että miehesi on sairas tai kuolee.
   Kosmobiologisessa paritulkinnassa on mahdollisuus tehdä parianalyysin edistyviä tulkintoja.

Sinun Solar arc MC on miehesi syntymä Saturnuksella ja keskipisteessä Neptunus/Pluto.
   Solar arc MC kertoo mitä sinä ajattelet hänestä juuri nyt. MC = Sinä ajattelet miehestäsi. SATURNUS = Eroa ja NE/PL = Raskas henkinen kärsimys.

Lisää on kohteita, jotka kertovat samaa.

Sinun kartallasi on Solar arc Uranus keskipisteessä Kuu/Saturnus = - Hermopaineita, äkillinen henkinen kärsimys, ero.
   Solar arc ASC on keskipisteessä Aurinko/Saturnus = Kohtaa vaikeuksia henkilökohtaisessa kehityksessä, on väärinymmärretty. - Ero.
Prog. Kuu muodostaa juuri Maaliskuussa jänniteaspektin tähän kohteeseen ja KdG-ssä lukee - Kuolemantapaus.

Lisää on, mutta en ota niitä esiin tässä.

Selityksiä ei koskaan keksitä itse vaan ne lukee selvästi KdG-ssä.
   Miehesi kartalla myös Solar arc Kuun Solmu muodostaa jänniteaspektin syntymäkartan Uranus/Neptunus keskipisteeseen joka kertoo = .....Yhteys henkimaailmaan.
   Tämän kaiken olisi pystynyt lukemaan kartalta jo silloin kun hän syntyi.

Yritä jaksaa. Alussa suru on raskasta, mutta hän on kuitenkin rinnallasi ja ottaa sinuun yhteyden.

Tässä on tulkitsijan sivuille osoite, jos joku haluaa tutustua tai ei tunne vielä Pentti Ilmaria: http://www.cosmobiology.se/

Mutta en tiedä vieläkään mihin uskoa…Joka tapauksessa olemme nyt eri maailmoissa.

Nyt on pitkäperjantai. Jeesus kuoli ristillä. Hänen kuolemansa ennustettiin. Ja hän tiesi sen itse. Joskus ihminen tietää. Miehenikin sanoi, että nyt hän ei enää jaksa, nyt hän haluaa päästä pois. Hän katsoi minua pitkään. Tiedän, mitä kaikkea olen koettanut, että hän jaksaisi. Ja kuinka sitkeästi hän on myös yrittänyt.  Nyt sanoin antaen periksi: - Ymmärrän. Minä päästän sinut lähtemään.

Ei minun ole paha olla, vaikka itkettääkin. Eräs ystävä sanoi kauniisti: - Sinun pitäisi päästää myös hänen sielunsa lähteä. 

4 kommenttia:

 1. Olen etsinyt meidän karttojen yhtäläisyyksiä. Tietenkin tuo, että meillä on vastakkaiset merkit, kertoo siitä, kuinka täydensimme puutteinemme ja vahvuuksinemme toisiamme. Jupiter on molemmilla Jousimiehessä, joka takasi meidän mukavat yhteiset matkat ja seuraelämän.
  Myös tuo Rosa-asteroidin yhtymä Chironiin on jotenkin kaunis. Rakastimme molemmat luontoa, emmekä koskaan väsyneet siellä kulkemaan.

  Mieheni syntymäkartan Pluto oppositio Aurinkoon varmaan on tehnyt hänen elämästään rohkean ja värikkään, paljon traagisuutta, mikä häntä pehmensi. Minulla tuo kuvio oli vasta viime vuosina. Muutostahan se enteili.

  Mieheni Aurinko on yhtymässä Merkuriukseen ja Horukseen. Hän oli aina innostunut kaikkeen, vielä vanhana ja sairaanakin, kannusti mm. minun ruusutarhaani, istui ja katseli kun uurastin kivipolkujan kanssa. Horus-asteroidi siinä Kauriissa myös takasi hänestä hyvän johtajan. Saturnus ja Mars Skorpionissa sitten varmasti aiheutti sen, että toimissaan hän meni hyvin syvälle, suorastaan vuoria välillä rakensi ja hän teki huolen vaikka tikusta. Mutta hän oli asioissa realisti ja jyräsi usein minun illuusioita.

  Mutta Pentin tavalla en osaa karttaa katsoa.

  VastaaPoista
 2. Kuoleman ajankohtaa ei varmaan voi etukäteen nähdä kartalta. Etukäteen on jotenkin vaikea tietää, mikä on kunkin kartalla se merkittävin tekijä, jolle tulevat transiitit irrottavat tästä elämästä. Luulisin, että esim. Vtx-akseli voisi olla kaikilla yksi tällainen, mutta sen määrittämiseen tarvitaan tarkka synmäkellonaika.
  Ja taas mietin, että miksihän se onkaan taas yks skorpioni täällä tutkailemassa kuolemaa, meinasin jättää väliin.
  Skorpionille ei ilmeisesti kuolemaa ole, on vain pinnanalaista-kin elämää.

  Enkä nyt kuolemaa sinänsä, vaan "löysin2 tavallaan Junolle uuden tulkinnan.
  Näissä asteroideissa on paljon sellaista, joka jää ns. normitulkinnan varjoon, jos ja kun emme näe enempää. Esim. Junonkin vain puolisona.
  Miehellä tr Saturnus rx on yhyttänyt syntymä-Junon ja sinun Junosi on transiittien Merkurius / Jupiter keskipisteessä.

  "Juno Covella, kyyhkynen, joka sitoo nauhoilla."
  Pyhä henki,Henki, joka lepattaa.

  Ehkäpä ne sidotut nauhat irtosivat ja henki lepatti omille teilleen,
  eikä sinun pidä enää nauhassa roikkua, vaan antaa kyyhkysen lentää omille teilleen.

  Täältä löytyy jumalattarista yhtä sun toista.
  Tänne tuo pyhä henki minut johdatti :)
  Loppupuolella Junosta.

  http://www.arvioikaa.com/2B10.html

  Junon symbolissa on materian risti liittämässä tähän materian maailmaan,
  mutta mitä se 8-sakarainen hörsylä kuvaa?
  Elämänkukkaa???

  VastaaPoista
 3. olipas siellä tekstiä...

  Löysit kauniin symbolin noissa nauhoissa.

  Enpäs tiedä noista hörsylöistä. Juno muutenkin on minulle oudompi.

  Meillähän on mieheni kanssa vastakkaisissa merkeissä Juno, hänellä Vaa'assa ja minulla Oinaassa. En ole omaksunut tuollaista Oinas-Junoa, luulen olavani säyseämpi... tai mieheni on sitten tullut niin paljon vastaan.

  VastaaPoista
 4. Aikamoisia juttuja! Todella mielenkiintoista. Olisi kiva tutustua astrologian tulkintoihin enemmänkin. Sen vain tiedän, että itselläni aurinkomerkki on vaaka, kuu on oinas ja nouseva on leijona. Mieheni merkkejä en sen enempää tiedäkkään.

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!