torstai 28. huhtikuuta 2011

Rosa-asteroidi Härässä maata mylläämässä

Palaan tuohon ihmeelliseen asteroidimöykkyyn, joka kulkee tuolla Marsin ja Jupiterin välimaastossa ja on tällä hetkellä Härkä-merkissä. Siitä kerrottiin enemmän tuolla Rosa-asteroidin karttatiedoissa, sen löytöhetkestä ja taustahistoriasta, mikä oli minulle tosi mielenkiintoista Wienin ja Itävallan historia mukaan luettuna.

Minusta on hauska rakentaa mielikuvia tuosta ehkä hyvin jäisestä kivestä nimeltä Rosa, kun minäkin löysin sen olemassa olon samoihin aikoihin kun aloin haaveilemaan ruusuista, ruusutarhasta ja jopa Ruusutarhakahvilasta. Silloin se oli Oinaassa tulen kipinää intohimoineen iskemässä.

Siksi kuvittelen, että sillä on merkitystä koko ruusuiseen maailmaan, sekä yleiseen että minun. Kuvittelen että jos muillakin taivaankappaleilla on omat energiansa, on myös tällä Rosalla. Ja ennen kaikkea mielikuvani kulkee Rosan rataa suhteessa merkkeihin (eli isompiin tähtijärjestelmiin), Aurinkokunnan planeettoihin, Aurinkoon, Maahan ja Kuuhun, mutta myös ihmisen muokkaamaan maahan ja minun pikkuplänttiini. Kutkuttaa myös se ajatus, että pikku Rosaa ei mitenkään yleisesti ole astrologiassa otettu huomioon lainkaan. Tämä tonttu vain!


Nyt Rosan karttalla näkyy löytösynty sekä tämän hetken transiitit, kun keväinen aurinko ulkona hehkuttelee.
Tuo tunteellinen löytöperältään Kalat-merkkinen möhkäle on nyt kulkemassa Härässä (ulkokehä) ja on ollut vahvassa yhtymässä suureen löytökartan stelliumiin (sisäosa) sen monine planeettoineen. Siellähän Aurinkokin lämmittää maata ja mantuja. Horus myös luo katseensa Maahan ja ihmiskunnan uusiin kypsyviin ajatuksiin.

Rosa on yhtymässä Jupiteriin ja varmaan joka puutarhassa on silmät tarkkana katseltu ruusujen olotilaa rankan talven jälkeen. Onko paleltumia, onko hometta iskenyt vai onko menetetty koko pensas?
Vuorovaikutteet ja sosiaalisuus kovassa vauhdissa yleensäkin kukkien ja ihmisten kesken. Maan ja kevään kesken. Näin on asiat ainakin minun pihamaallani. Totuus löytyy viimeistään ruusun mahdollisuuksista, kun Rosa-asteroidi saapuu yhtymään Pluton kanssa. Silloin näkyy kuolema ja silloin näkyy tulevan kesän ruusu-menestys.

Kun Rosa kulkee Kaksosten merkkiin, alkaa todellinen juttelu! Ruusunjuuret ovat imeneet maasta kivennäisten voimaa (ehkä lannoitettakin tai kompostia) ja vettä. Vielä Härän maastossa olevat silmut (ainakin näillä leveyksillä) alkavat viheriöimaan ja juttelemaan Aurinkoenergian kanssa. Myös pienet nuput puhkovat kauneuttaan! Ja ihmiset kulkevat ympärillä katselemassa, arvioimassa ja ihastelemassa. Ja mikä parasta, suunnittelemassa jo puutarhan laajentamista, useamman ruusun hankkimista ja vaikka mitä. Täytyy vain muistaa, että Kaksosten ideat eivät aina kanna hedelmää. Usein ne jäävät ilmaan roikkumaan ilman että niihin tartutaan fyysisin käsin.

Mutta ruusut eivät välitä onko idealistista vai ei. Ne vain kukkivat kesän tullen siellä missä ovat, sydämensä pohjasta!Ruusun iloa tässäkin!    

Mutta tässä on vähän vakavammat olosuhteet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!