sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 11. päivä

Onnea Tatulla, Danielille ja Tanelille! On sunnuntaipäivä.

Avaan postimerkkiluukkuni ja tralalaa! Tällainen tupsahti tiedostosta:


Oliskohan nyt lapset asialla? Joku onnekas lapsi on voittanut joulupostimerkkikilpailun, arvaan. Tosi hieno. Ajatella mikä sommitelma!  Etsin vuoden 1993. Löytyykö siitä mitään?

Voi ihme, mihin jouduinkaan! Messukeskukseen ja siellähän oli juhlat. Kannattaa katsoa tämä Pikku Kakkosen uutiskatsaus ja nähdä, kun itse tasa-arvoministerikin kiittää lasten töitä!

Jännittävä homma tämä joulukalenteri. Ei koskaan tiedä minne joutuu. Nyt minulla on Pinterestissä oma sivu ihan Suomen joulupostimerkeille. Sinne löytyy aina uusia merkkejä, jotka käyn tallentamassa. Jotkut jopa 'tykkäävät' sivustani. Siis aika hieno idea tämäkin. Kerätä nettisivustolle jotakin, eikä maksa mitään. Harmi vain kun se on katoavana digitaalisena. Eihän näillä sivuilla printattuna mitään tee.

Tähän sopisi aivan ihanasti mukaan Raahen Vanhan Apteekin nukkekoti-ikkunat, joita kävimme pojantyttären Malenan kanssa jälleen ihailemassa. En tahdo saada häntä pois sen ikkunan äärestä.

Valitettavasti unohtui kamera kotiin! Sekä kännykkä. Ehkä laitan kuvan myöhemmin...


2 kommenttia:

  1. Ei hyvänen aika, miten ihana oli tuo pinterest sivusi! Montaa merkkiä muistin liimailleeni jouluina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, en edes itse oikein tiedä miten sinne pääsee. Koko Pinterest on vähän outo juttu minulle. Näiden merkkien kanssa jotenkin jouduin sinne.

      Poista

Olen iloinen kommenteista!