keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 14. päivä

Joukon nimipäivä tänään! Taidanpas ottaa erään puhelun!

Mikähän postimerkki sattuu Joukon päivälle? Joukolle taidetaan tässä soittaa onnittelulaulu! Ja en voi olla kovinkaan väärässä, jos tuon postimerkin takana on Mauri Kunnas. Ei tuo voi olla kenenkään toisen käsialaa! Ja kaikki suomalaiset tietävät Mauri Kunnaksen. Entä missä muualla?

Sitä lähdin tutkimaan. Tässä voitte tietoja kurkistaa!  


Mauri Kunnaksen kirjoja on käännetty 35 eri kielelle ja julkaistu 36 eri maassa. Kirjoja on myyty maailmassa liki 10 miljoonaa!! Se on aivan huikea menestys!  Yksin joulupukki-kirjaa on myyty yli 1,5 miljoonaa kappaletta. On tässäkin talossa muutama kirja!


Tässä myös sivu Herra Hakkaraisen taloon. En tuota aikaisemmin ole tiennytkään. Talo sijaitsee Sastamalassa ja siellä on myös hauska autopiha.

Voi miten paljon yksi pieni postimerkkikin voi opastaa uusille asioille!

Tällaista täällä, ikkunasta otettu kuva!


3 kommenttia:

 1. Ei taida postimerkit oikein kiinnostaa puutarhaihisiä. Kai he vähän ihmittelevät tuollaista hulluutta kalenterin kanssa. Minulle se synnytti Pinterestin Joulumerkki-sivuston, mihin varmaan olen pian kerännyt kaikki suomalaiset joulupostimerkit. Seuraavaksi yrittäisin kerätä ruotsalaisia ja norjalaisia. Hauskaa hommaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta postimerkit ovat hyvin mielenkiintoisia ja oikein hyvä joulukalenterin aihe. Puutarhaa minulla ei kylläkään ole ;) Ei minulla ole blogiakaan ja ihailenkin kovasti teitä, jotka jaksatte nähdä vaivaa ja ilahduttaa muita ihmisiä.
   Joulumerkkejä taitaa muuten olla kaikista jouluisista aiheista, sekä kristillisistä että maallisista. Joulusiivousta en kyllä muista nähneeni, mutta ehkä se on liian arkinen aihe :)

   Poista
  2. Joulusiivous olisi kyllä ihan oivallinen kalenteriaihe. Siten että ensin näytettäisi millaista oli ja sitten hikityön jälkeen. Ehkä liian vaativa aihe!
   Pinterest on ilahduttanut tutkijapuoltani. Olen kerännyt sinne ympäri maailmaa nyt joulumerkkejä. Merkit kertovat joulunvieton ideasta ja painotuksesta siinä aika hauskasti.

   Poista

Olen iloinen kommenteista!