maanantai 4. syyskuuta 2017

Syksyn ensiaskeleita

Voi että olen odottanut kesää! Varmaan moni muukin. Se aina kurkisti päivän pari, mutta ei tullut kokonaan. Ja nyt on syksy. Kaunis sellainen!


 

Hyvää syksyä!

3 kommenttia:

 1. Minusta tänään auringonpaisteessa tuntui, että saimme palan kesää takaisin. T-paitakeleillä istuttelin Kylmäniemeen havuja ja pihlajia ihan urakalla otsa hiessä.

  Ruusut rakastavat päivän paistetta - niin minäkin. Ei meinaa ole kovin aurinkoista ja lämmintä ollutkaan koko kesänä lukuun ottamatta niitä paria harvaa poutajaksoa. Olisipa edes syksy aurinkoinen, ja kuulaat syyspäivät on sitä parasta syksyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi, kyllä minäkin nautin. Join kahvini ulkona, söin ja luin ulkona. Ja tietenkin työskentelin. Kävin mustikassa ja sienessäkin. Naa¨purissakin. Hain kolmannen kerran suviruusun taimen. Jospa se kolmas kerta toden sanoisi.

   Poista
 2. Upeita kuvia. Toivotaan, että ensi vuonna pääsisimme nauttimaan kesästä. Vähän jo pelkään, että kuinka pitkältä syksy ja talvi tuntuvatkaan nyt kun kesä jäi välistä. Mutta katseet on jo kovasti keväässä, joten ehkä tuo talvikin tuossa menee ;)

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!