tiistai 29. marraskuuta 2011

Astrologian ruusuista tulkintaa syntymäkartallani

Koska olen huomannut ruusumaailman suureksi tukijakseni ja lohduttajakseni, niin aikoinaanhan tein ruusublogin syntymähetkestä oman tähtikartan. Samalla se on myös Ruusutarha-ajatukseni syntymäkartta. Kun päätin ruusutarhasta, aloin kirjoittamaan siitä myös blogiani.

Tavallisten Kuun, Auringon ja planeettojen rinnalle olen ottanut asteroidit, jotka kantavat ruusu-nimeä tai liittyvät jotenkin siihen. Olen tulkinnut niitä aiemmin. Ne liikkuvat omaa rataansa tuolla avaruudessa ja ovat milloin missäkin kulmassa tai sektorilla omaan syntymäkarttani nähden.

Tämä kaikkihan on vain ehkä ajatusleikkiä, mutta kyseessä voi olla myös sattumia (joita ne eivät joidenkin mielestä ole, vaan suuria merkkejä ja merkityksiä), tai sitten kosmiset energiat koskettavat jokaisen ihmisen elämää omalla tavallaan, ne pienet asteroiditkin (Rosa, Rosengard, Rosenkavaljer, Horus ja Diana).

Nyt pitkästä aikaa katselen taas syntymäkarttaani ja sitä mitä nuo pienet asteroidit siellä touhuavat. Ja minulla on suuri kysymys niille: MITEN MINÄ SOPEUDUN TÄHÄN UUTEEN ELÄMÄÄNI?

Syntymäkarttani on tässä ja ympyrän ulkopuolella olevat merkit ovat tämän hetken planeettojen ja asteroidien paikka avaruudessa ja suhteessa karttaani.

  
Otan kartalta tarkasteltavaksi sen huoneen, mikä sisältää juuri tuota elämään sopeutumista. Se on huone eli sektori 3. Siellä minulla on kaksi merkittävää asteroidia Juno (jota usein aviokumppaniksi nimetään ja ilmentää henkilökohtaista voimaa) ja siihen yhtymänä Rosenkavaljer (joka minun omassa mielikuvassani ilmentää mieheni kuvaa, hän joka rakasti ruusuja ja usein niitä minulle kantoi). Siis astrologisesti merkittävä voiman antaja tuolla. Ne ovat molemmat myös Oinaan tulienergiassa ja elämässä eteenpäin pyrkivää voimaa. Missä nyt vaeltaa Rosenkavaljer?

Katsos kummaa!? Sillähän on ollut paluu koko minun matkalla oloni ajan! Tarkoittanee sitä, että tämä pieni asteroidi on kerran kiertänyt ympäri palaten samaan paikkaan kartallani. Ehkä todella sain matkalla koota itseäni ja jaksan paremmin eteenpäin. Alkaa uusi elämä! Suuri ja kaukana hitaasti kulkeva Uranus on myös tuon huoneen kohdalla, juuri tullut Oinaan tähtikuvion maisemiin ja on hiljaa saavuttamassa Junoa ja Rosenkavaljeeriani syntymäkartalla, ehkä joskus ensi kesänä tai syksystä. Se tuo muutosta elämääni, ravistelee omalla energioillaan, toivottavasti hyvään suuntaan.

Tuo Uranus on muuten syntymäkartallani yhtymässä Cerekseen, maa-äitiin, ja luin siitä Iris-tulkinnasta aivan ihanan lauseen: Tässä yhtymässä suositellaan hidastamaan vauhtia, niin voi aistia taas ruusujen tuoksun!

Tällä hetkellä tuo mahtava Uranus on aika voimakkaana muutenkin suhteessa karttaani. Sillä on neliö stelliumiini eli siihen voimapahkuraan, jossa on ritirinnan Aurinko, Venus ja Merkurius. Sehän se jyllää kuin sädesieni kotonani ja laittaa paikat uuteen uskoon, koettelee voimavarojani ja kasvattaa.
Onneksi on hoitava Chironin yhtymä Kuuhun, jonka kautta tunnen saavani tukea tähän kaikkeen.

Rosa-asteroidi vaeltaa yhä Leijona-merkissä eli on esillä kuten kirjoituksistani näkyy. Horus-asteroidi on edennyt kovempaa vauhtia ja on juuri tulossa Neitsyt-merkin vaikutukseen. Eipä siis ihme, jos taas tutkin ja analysoin tuota ruusumaailmaa vähän laajemmasta perspektiivistä. Tulen siitä pian kirjoittelemaan. Rosengard-asteroidi on myös Neitsyessä.

Sykähdyttävin tähtimaailman löytöni on Diana (Artemis) –asteroidi, joka kuvaa ’metsästäjä- ja luontovaistoani ja metsäkaurista’. Sehän on kartallani tasapainoa etsivässä Vaa’an merkissä. Dianalla on kaksi vaihtoehtoa, kun ’vaara’ uhkaa. Se joko hyökkää tai sitten se ’pakenee vuorille’.
Minun ’vaarani’ kai oli lähinnä väsymys tähän kaaosmaiseen kotitilaani monessa suhteessa. Mutta arvatkaa! Juuri sinä päivänä kun minä ’pakenin vuorille’ eli siskon luo Ruotsiin, Dianalla oli paluu eli se tuli yhtymään syntymäkarttani Dianaan. Samoinhan minä laitoin täällä metsäkauriini turvaan liiterin suojiin lähtiessäni. Nyt aloitetaan jotakin alusta taas. Ensin levähdetään, sitten tuumitaan.

Voiko astrologia, jopa asteroidit puhua noin selvää kieltä?

Vielä eräs yhtymä, joka voisi kertoa omaansa. Horus oli juuri silloin yhtymässä Plutoon, kun kotiremontti tuli esille, Horuksen ’näkevä silmä löysi homesienen’. Onneksi! Nyt pian tulee Rosa-asteroidi yhtymään Plutoon. Mitäs sitten tapahtuu, jotain pientä mullistavaa?

Siis vastauksena suureen kysymykseeni siitä miten selviän on tässä: Olen levännyt, käynyt läpi mennyttä, latautunut ja saanut uutta voimaa. Lähelläni on ollut ’arkkivoimaa’ joka kantaa. Ja jotakin on aloitettava alusta, uudenlaista elämää. 


 Adventti-ikkunalleni laitoin paljon vanhaa, mutta jotakin myös ihan uutta; ystävieni lahjoittamia voimakiviä. 

3 kommenttia:

 1. "Voiko astrologia, jopa asteroidit puhua noin selvää kieltä? "
  Voi, ja nimenomaan ne asteroidit siinä lisänä.
  Oikein huvittaa Nikulan piikittely Linnunradalla näitä "kivenmurikoita" kohtaan. Eihän niitä tietenkään laiteta läjäpäin kartalle summamutikassa, vaan aina sieltä joku nousee esille tarkoilla yhtymillään, osana suurempaa kuviota. Pitää vain osata nähdä ja bongata.
  Usein se tapahtuu intuitiolla, itellä ainakin.

  Oon pitänyt sun kartalla viime aikoina todella merkittävänä tuota Uranus-Ceres Kaksoset yhtymää, koska se on suoraan vastapäätä Galaktista keskipistettä Jousimiehessä ja sulle jos kelle vois olla mahdollista saada tietoa, josta et tiedä mistä sitä saat, mutta tiedät että tiedät.
  Niinku kosmos tois tietoa sun äitimaahelmoihin,
  uusistavaa, nopeaa, yllätyksellistä, puhdistavaa, ikiaikaista. Juurrutat maahan avaruuden energiat.
  Lie myös hedelmällinen neliö tuo Uranukselta tuleva, uutta intoa, jahka se taas sitten etenee, tuo Uranus.

  Dianahan vaelteli itekseen metsässä eläinten kanssa ja kun se siirtyy tuohon Skorpioniin ja tekee kolmiota sun Rapu-rykelmälle,
  niin näkisin tämän sellasena sisäänpäin kääntyvänä energiana. Vaellat omissa tunnemaailmoissasi kissan kehrätessä jaloissa.
  Jos ei ole enää kissaa niin hanki se kissa :)

  tr Venus yhtyy kohta Plutoon Kauriissa.
  ja sulla sitten Rosa yhtyy Leijonassa Plutoon.
  Tästä tuli mieleen ruusujen maalaaminen tai sen yhen kamarin tapetointi ruusukuviolla.
  Plutolla voi olla vaarana pakkomielle.
  Että jos ruusut pursuu jo korvista niin pidä tauko ja tee jotain ihan muuta.

  Rosengardin yhtymä Marsiisi Neitsyessä voisi selkiyttää suunnitelmia, pistää alulle vaikka paperilla, hoitaa siihen liittyvät rutiinit.
  Sitten onkin Marsin paluu ja jotain uutta juttua vois aloittaa. Kokeilla Uranusmaisestikin. Jotakin, mihin ennen ei ole ollut aikaa?

  Tuohon kysymykseen,
  miten minä sopeudun tähän aikaan,
  neuvoisin tekemään edistyskartan eli progression chart astro comissa.
  Näet tämänhetkisen elämäntilanteen ehkä selkeimmin. Missä olet menossa.
  Ainakin itelle se selittää paljon esim. tuota
  MC-IC -akselia, Jousimies-Kaksoset linjalla,
  ja lapset ja koulumaailma osa elämää. Opiskelu.

  Hyvin sinä sopeudut.
  Koko kosmos jeesaa..voi kyllä olla pää pyörällä olo, mut sinähän olet tottunut tanssin pyörteisiin..

  VastaaPoista
 2. Kiitosta todella paljon! Tuolla astr.taikassa oli juttua Cereksestä ja mm.karppauksesta. Se innoitti minuakin tutkimaan tuota Cerestäni enemmän ja penkomaan sitä myös Iris-tulkinnasta.
  Ei minun Ceres pysy maan pinnalla, sen tulkitsin, ei se välitä mistään dieeteistä sun muista. Aina oon hoitanut muunlaisia asioita, kuten ryhmäenergioita, ilmapiirejä, nostattanut...
  Mutta enpä tiennyt tuollaisesta galagtisesta keskipisteestä! Tosin olen astr.tulkintoja tässä joitain tehnytkin, ja pian lisää, mutta etupäässä tarottimaisia. Jospa se intuitioni antaisi 'näkyjä'! Tiedä häntä...
  Kissaa on ikävä, mutta hankin vasta Bulgaria-matkan jälkeen kesäkuussa.
  Mutta kyllä vesimäisenä ihmisenä olen huomannut, että joskus jumitun ihmeellisesti johonkin, vois vaikka pakkomielteeksi sanoakin, mutta aina se on lähtenyt uusille urille. Ja hyvä kyllä irrotella muutakin näin talviseen aikaan. Pikkuhiljaa...
  Pitää kurkkia ja opetella sitä edistyskarttaakin. Katselinkin sitä jonkin verran.
  Tanssia kosmoksen rytmiin, joo.

  VastaaPoista
 3. Kovin monimutkaiselta näyttää nuo kartat. Itse olen kyllä aina ollut kiinnostunut astrologian tulkinnoista, niin myös ystäväni. Me olemme puhuneetkin että osallistuisimme jonkinlaiselle kurssille. Uskon että se voisi olla hauskaa. Täytyykin selvittää tuo oma kartta!
  https://holvi.com/shop/Astrolotus/

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!