sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ruusublogin syntymäkartta

Syntymäkartan voi tehdä myös asioille, tapahtumille, ryhmille, matkoille ja mille tahansa, mitä haluaa tutkailla planeettaenergioiden taholta.

Tässä tein astro.comin sivustolla itselleni kartan siitä päivästä, jolloin syntyi ensimmäinen Metsätontun Ruusutarhan blogisivu. Kellon aika karttaan tuli siitä hetkestä kun painoin ikkunaa ’Julkaise teksti’.  Olen kirjoitellut tätä nyt pari kuukautta, ja se on tullut minulle tärkeäksi. Olen saanut siihen purkaa kirjoitusvimmaani ja tutustua ruusun ihmeellisen maailmaan. Se taas on ravinnut sieluani kummasti, ja olen innostunut tutkimaan ruusua enemmänkin.

Aurinkohan on tammikuussa Kauris-merkissä ilman muuta, mutta että myös tuon kartan nousumerkki (ASC) osui samalle merkille, on vain hyvä! Tarvitsen blogissani juuri sitä luonnonvoiman realiteettia ja jotakin totta, ettei siitä tule mitään vuodatuskaivoa. Illuusiota saa olla. Eipä silti, kauris on minun eläinsymbolini myös!

Kauriinluontoista vastuuta blogissani otan omasta terveydestäni kehoa, mieltä ja sielua myöten. 


Pallas Athene, henkinen aurinko on siinä rinnalla. Auringon edellä kulkee Mars toimeliaana, samassa merkissä sekin.  Pluto on tuolla taustalla, mutta onneksi se kulkee niin hitaasti, ettei tulevina vuosina ehdi tehdä suuria muutoksia ruusuisiin unelmiini. Marsin transiitti yhtymässä Chironiin. Sitä en osaa tulkita…

Ykköshuone, minuuteni alue, on voimakkaasti esillä. Kuten bloginikin! Hehheh!

Kuu on Kaloissa ja sekstiilissä Aurinkooni, antaa tunteiden vain vapaasti virrata ja vettä sataa puutarhaani!

Missäs on Rosa-asteroidi? Tuollahan se tulisessa Oinaassa, sekin vielä huoneessa 1, haastaa blogiani neliössä Aurinkoenergiaan ja oppositiossa Saturnukseen. Siis paljon on oppimista ruusuissa! Ja tietoni ja tulkintani hyvin rajoitettua. Tontun tonttuilua.

Entä itse Rosengard eli ruusutarha-asteroidi? Ravussa 7.huoneessa (ihmissuhteiden huone) ja kolmiossa Kuuhuni ja oppositiossa Plutoon. Vähän vahingossa tuli facebookin rakennettua tuo Ruusutarhaystävien ryhmä. Mutta sehän toimii piristävänä kanavana siinä itse kullekin, kuka haluaa ja miten.

Venus on 9.huoneessa (filosofia ja totuus) Jousimiehen merkissä. Blogi-toimintanihan on yhtä penkomista ja tutkimista, mutta paljon tunteiden viemää. Sinne tänne iloisesti kuin tulikärpänen lentelen! Tartun juttuun mikä juuri sillä hetkellä mieleen tulee ja tuntuu. Nyt transiiteissa Venus tekee yhtymää Aurinkoon ja vaatii kauneudentajua lisää. Hm.

Merkurius 12.huone. Lienee blogini työskentely lähtöisin alitajunnasta. En itsekään ymmärrä mistä sen sain päähäni. Mistä blogi ja mistä ruusu? En tiedä. Transiittina Merkurius tutkailee Kuuta, herättelee syviä tunteita esiin, joita nuo mielenmaisemat tuossa ilmaisevat.

Tätä karttaa on mielenkiintoista tutkailla sitten keväällä joskus uudestaan, kun Saturnus ja Jupiterikin tekevät uusia kuvioita kartallani. Heips!3 kommenttia:

 1. Sun blogilla on suurristi muuttuvissa merkeissä
  MC 9 Jousimies - IC 9 Kaksoset
  ja Vertex 9 Neitsyt -Antivertex 9 Kalat.
  Yks tulkinta tälle vois olla blogin merkitys sulle henk.kohtasesti "jotakin aivan muuta" työn ja kodin akselin "ulkopuolella" kuin myös samalla siihen liittyen ristin osana.
  Vtx on ihmissuhdeakseli, DC:n apulainen.
  Ehkä täällä kohtaat muita ihmisiä, ruusuihmisiä,
  jätät oman jälkesi.
  Tuo luku 9 on itelle ainakin Pluton ja Marsin luku, muutoksen luku ja myös jäähyväisten luku ja jos oikein olen ymmärtänyt niin kirjoitat blogissasi unelmasta (Merkurius sekstiili Neptunus, joka toivottavasti toeteuttu tulevaisuudessa, Merkurius neliö Uranus-Jupiter)
  jonka haluat toteuttaa eläkkeelle jäätyäsi.
  Eli jäähyväisiä ja samalla valmistautumista uuteen. Mielen työstämistä monelta kantilta Ruusutarhan suojissa.
  Ite Rosengardhan on näihin kaikkiin suurristin osiin jossakin suhteessa, koskapa sekin on tuon 9 astetta.
  Ehkä merkittävin Rosengard 9 Rapu kvinkunssi MC 9 Jousimies ajatellen tätä Ruusutarhaa.
  Ei vielä tiedä, mitä tuleman pitää.
  Luova hierre ja visio on olemassa.
  Rosengard on hedelmällisellä maaperällä Ravussa, siemen itämässä, mutta lopuutulos vielä kvinkunssin takana MC:llä.
  Muuttuvilla merkeillä tuo suurristi elää, sopeutuu, ideoi, etsii uomaansa, ei jämähdä paikoilleen. Kielteisimpänä ei valmistu koskaan,
  mutta taas sehän onkin BLOGIN kartta, ei itse Ruusutarhan :)
  Sitäpaitsi siinä on noilla muuttuvilla se kosminen linja ja ns. parantava linja Kuuselan mukaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nikki! Tässähän se tuli, kaikki totuus!
  Myös astrologia on tässä puhunut!

  Miehelläni on nyt 11. keuhkokuume, vanha ihminen ei kestä niitä kovin montaa.Hän on tärkein elämänkumppanini tässä elämässäni. Itse uskon, että tästä hän vielä selviää,ja nauttii kanssani vielä kevään tulosta, mutta ei ehkä enempää. En tiedä kuinka itse tästä selviän.
  Totuus on se, että minun on pakko ottaa jokin selviämissuunnitelma, vaikka sitten jotakin mielikuvissa. Tämä blogi. Olen kirjoittatyyppi.

  Toisaalta huomaan, että ruusutarhan verran olen velkaa (henkisellä että fyysisellä tasolla) äidilleni, isälleni, miehelleni, ystävilleni sen mitä he eivät pystyneet luomaan. Olkoon se sitten unelma tai päämäärä, jonka suhteen elää.

  Logoterapiaa, Francklin (http://www.logoterapiayhdistys.fi/logoterapiasta.php. Hänen mukaansa ihminen selviää, kun hänellä on jokin päämäärä, edes mielikuviss. Tämä Viktor oli ommellut käsikirjoituksensa saappaisiina, kun hän joutui keskitysleirille. Hän menetti ne saappaat. Mutta käsikirjoitus oli päässä. Ja hän selvisi hengissä sieltä.

  Siinä minun suurristini. En huomannut sitä kartaltani. Blogi on se henkinen taso suorittaa jotakin päämäärää, ruusutarhaa mielikuvissa. Rakentaa varapesä, varauloskäytävä, luoda toinen maailma. Kaikki luominen alkaa ajatuksesta ja minä olen jo kirjoitusvaiheessa. Kaikki se voi johtaa fyysiseen tulokseen. En sure sitä mikä on lopputulos. Itse prosessi on tärkein.

  Luku 9 on myös minun numerologiassa esillä hyvin monessa merkityksessä. Myös tarotkorttien 9, Etsijä, Erakko, Valonkantaja, Kalevalassa Antero Vipunen on minun arkkityyppin. Elämässä selviäjä.

  Ehkä tämä blogi tuo tulevaisuuden esiin enemmänkin. Ehkä luo uskoa johonkin lukijaan, joka sattuu sen huomaamaan. Sallin tähän tämän avoimuuden.

  VastaaPoista
 3. Huomasin jännän jutun tässä kartalla, mitä oli mukava myös verrata omaan synt.karttaani. Siinä on Lilith ennen Kuuta (sekin Kaloissa, naapat vastakkain kun taas blogikartallani on Kuu ennen Lilithiä, selät vastakkain. Tuo selät vastakkain näyttää sopuisammalta, katsotaan kaikkiin suuntiin, kun taas nuo naamat vastakkain ovat supussa keskenään selät maailmalle käännettyinä. Nyt blogikartallani molemmilla kasvot (ne mitä mielikuvissa piirretään) maailmalle päin. Se näyttää hyvältä, avoimemmalta, ikään kuin syli auki.

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!