perjantai 22. joulukuuta 2017

Runollinen joulukalenteri 22.12.17Lauluntekijä on aina myös runoilija. Lähelläni asuu kaksi taitavaa ihmistä. He eivät ole pelkästään runoilijoita. He ovat sanoittajia, säveltäjiä, sovittajia ja laulajia. Neljä maagista taitoa, jotka tekevät heistä rohkeita. Nämä ystäväni löytyvät nimittäin Youtubesta.

Raakel Pistemaa on sanoittanut ja säveltänyt monta musiikkikappaletta. Hän on itse laulanut soittajien kanssa niitä ja myös äänittänyt levyiksi. Reipas Raakel on tuttu esiintyjä myös monista karaokekilpailuista ja mieluisa siintyjä tanssilavoilla.

Youtubesta poimin Raakelin kauniin kappaleen, jonka hän teki viisi vuotta sitten kuolleen nuoren pojan muistolle. Sanat, sävel, sovitus ja laulu, Raakel Pistemaa, Enkeli lapseni

Ensimmäistä kertaa osasin tuoda musiikin blogiini tällä tavalla. Kuunnellaan ja herkistytään.

3 kommenttia:

 1. Vaarin kommenti jäi jälleen gmailiini: Lapsen menetys. Vanhempien raskaimpia kokemuksia.

  VastaaPoista
 2. En uskaltanut tuota kuunnella; siskoltani kuollut kaksi lasta; 3-vuotias syöpään ja pari vuotta myöhemmin tunnin ikäinen vauva. Oli hirvee tragedia silloin, nyt jo pystyy puhua itkemättä.

  Hyvää joulua Leila sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän toki! Vaikka laulussa Raakel on kauniisti luonut enkelimaailman. Mutta kuten Vaari tuolla edellä mainitsee, ei pahempaa ole. Minunkin siskoltani kuoli ensimmäinen lapsi syöpään saman ikäisenä (aivoissa). Se oli ihan uskomatonta ensin ja kamalan vaikeaa kaikille läheisille. Jotakin kamalan tärkeää nuo lapset tulevat meille kertomaan, elämän arvoista. Rakkaudellista Joulua sinulle ja perheellesi Maatuska!

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!