tiistai 1. helmikuuta 2011

Rosengard-asteroidin tähtikartta

Kun vihdoin löysin myös asteroidi numero 21610 Rosengard syntymäajan, tein sillekin oman kartan. Tässä vielä Rosengardin tiedot ja sitten kartta:

Asteroidi on saanut nimensä ihan löytäjänsä mukaan nimeltään Jamie Erin Rosengard. Tämä tiedenainen toimi Lincoln Laboratoriossa Lähellä – Maata - Asteroidien tutkimusryhmässä ( Near-Earth Asteroid Research Team) Socorrossa USA:ssa. Tämä numero 21610 Rosengard-asteroidi löydettiin vuonna 1999 toukokuun 10.päivä.


Monet astrologit tutkivat näitä uusia asteroideja ja löytävät niille löytöhetken aikaan liittyvää merkitystä. Siksi minäkin vähän leikkimielellä tulkitsen tuota karttaa, tietenkin vähän omaan pussiin. Mutta kun se on nyt minulle tärkeä! Minä kuvittelen, että tälle asteroidille on luonteenomaista juuri tuo tarhaaminen, rajoitettu tila, jossa on jotakin tärkeää.

Aurinkomerkiltään Rosengard on Härkä, kuinkas muuten, Ruusutarha tarvitsee viljavaa maata. Henkinen aurinkoenergia Pallas Atene on siinä vierellä, aivan kuin tarjoamassa tarhan ruusuista tuoksua tukemaan sydämen tunteita. Merkurius on oppositiossa Marsiin Vaa'assa ja varmasti teettää töitä ja opiskelua.
Kaikkinensa hyvä seurustelupaikka kuten tuo koko stelliumi tuolla. Jupiter Oinaassa siinä Merkuriuksen vieressä kertonee, että monet ruusulajit ovat kaukaa kotoisin, tai että vieraatkin viihtyvät Ruusutarhassa, joskin omalla tarkkanäköisyydellään.

Huone 10, missä Aurinko sijaitsee, on uran, ammatin, aseman ja elämäntarkoituksen alue. Ehkä jollekin ruusutarha on myös se ammatti tai paikka missä sen omistaja ilmentää jotain tärkeää. Kun huoneen haltija on Kauris, sitä tarhaa tulee huolella ja vastuullisesti hoitaa. Hauskaa, että juuri Kauriin planeetta Saturnus on myös siinä huoneessa!

Nousumerkkiähän minulla ei ole tiedossa koska olen syntymäajan ottanut summittaisesti klo 12.oo, kuten kellonajan puuttuessa yleisesti tehdään. Siten myös huoneita ei voi tunnistaa.

Kuu on Kalojen merkissä, syvimmissä tunteen ilmaisun vesissä.

Olisipa kiva, jos joku toinenkin tätä karttaa tulkitsisi! Laitan tähän sellaista hyvää taustamusiikki mielen virittämiseksi, tietenkin ruusuista sävelmää. :)

ps. Tein vähän korjauksia, koska innossani menin tulkitsemaan jo ASc ja huoneita, enkä muistanut, että eihän summittaista kello 12.00 aika ole pätevä nousumerkkiin eikä huoneisiin. Ja vaihdan kartan siten, että sinne tulisi myös Rosengard itsekin mukaan.

Joten liitettänee tämäkin tähän vielä! Tosin nyt saa laulaa joku muu kuin Eija, Sulle luvannut en Ruusutarhaa... 

Laitanpas tähän Helenankin osoittaman biisin.

9 kommenttia:

 1. Jos olet laittanut kellonajan arviolta klo 12.00, et voi tulkita akseleita etkä huoneita faktana, vaan sinun on keskityttävä pelkästään aspekteihin.
  Ja missä on ite Rosengard tuollla kartalla?
  Rosa asteroidi siellä näyttäs olevan kaiken alkuna ja juurena Oinaspisteessä.
  Kuu-Kalat tunteiden tulkkina, putoavina terälehtinä ja katoavana kauneutena, rajattomana tarhana, ja kuitenkin fokusoituen yksilön lumovoimaan, tenhoavaan eroottiseen kvinkunssihuumaan Vesta Leijonalle. Sydämen valittu viedään ruusutarhaan.
  Rajattu tarha, Saturnus- Pallas Härkä,
  niinhän sitä kuvittelis,
  mut auta armias,
  kvinkunssin piilossa olevilla Pluto Jousimies juurilla ruusu leviää ihan sinne minne haluaa,
  sitkeästi ja itsepäisesti.
  Tai Saturnus-Pallas Härkä, kasvaa melkein kalliolla. Sitkeä taistelija.

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=5oj8g07CtZ0

  VastaaPoista
 3. Neptunus Vesimies neliö Merkurius Härkä

  .. on paljon harhaa, mä sulle luvannut en ruusutarhaa, enkä aurinkolaivaa, se mitä mietit on nyt turhaa vaivaa.......... =)

  VastaaPoista
 4. No jopas olin hajamielinen, niinhän tein Rosa-karttaakin katsoaessani, siis poistin huoneet ja ascendentin. Nyt tuossa jossakin tohinassa unohtui. Korjaan sen tekstiin...hörhelö olen! Kiitos kun oikaisit!

  Ja tosiaan sen Rosengardinhan voi sinne lisätä, en älynnyt. Olen ruusuista sekaisin...

  Asianhan voi korjata!

  VastaaPoista
 5. Ruusuimmeiselle sopii hörhelönä oleminen,
  vissiin.

  VastaaPoista
 6. Nöyrin kiitokseni! Ruusuja Nikille, oliskohan sinun värisi keltaiset, ainakin tähän aikaan!
  Nyt pitäisi olla kunnossa. Enhän minä noita kaikkia konsteja osaa astrologiassa vielä enkä karttojen rakentamisessa. Nyt on kartalla itse Rosengard.Ja käyn tekemässä saman Rosa-neidinkin kartalle.

  ps. Tuo Nikki on opettanut minua tosi paljon!

  VastaaPoista
 7. Täti risti minut lapsena keltaruusuksi kullankeltaisten kiharoitten myötä vissiin..

  Ihana tuo Rosengard.
  Mars Vaaka peräytyy semisekstiilillä Ruusutarhaan tapaamaan salaista Skorpioni-Lilith rakastajatartaan..tunteet kuumina pinnan alla..
  Ja tässäkin vois laulaa,
  Skorpioni Lilith varsinkin,
  MÄ SULLE LUVANNUT EN RUUSUTARHAA..=)))

  VastaaPoista
 8. Voi arvaa tuon laulusi kanssa! Olin silloin tuon kipaleen aikana, joskus 70-luvulla niin onnettomasti rakastunut että yritin sitä haavaa parantaa tanssilla, juuri tuon rytmillä!!!

  Ei ole kukaan ruusutarhaa ollut luomassa, itse se pitää luoda!

  Ruusut ovat ihania, mutt voiko niihin koskaan luottaa. Kun niillä on piikit!

  VastaaPoista
 9. Hei,
  Rosengard Skorp.26 näkyy selvästi.
  Alla toinen Rose gardenbiisi.
  http://www.youtube.com/watch?v=WO4wcNVbYOQ

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!