keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ruusujuna kulkee blogin syntymäkartalla!Sadepäivän huviksi katselin vanhaa Blogini syntymäkarttaa. Huomasin, että löydän siitä jälleen aivan toisenlaisia asioita ja näkökulmia. Mukana on tämän hetken planeettojen ja asteroidien asemat.

Ensinnäkin tuo kuvio, mikä toispainoisesti kartalle syntyy ja painaa pallon aivan kallelleen, on aika hassu. Siinähän ovat melkein kaikki planeetat sattuneet peräjälkeen, vieläpä ykköshuoneeseen. Myönnän kyllä, että blogini sisältö on aika omanapaista, itsekeskeistä ja itsensä kanssa puhelemista. Ja niinhän oli tarkoituskin, vaikka kaikesta aika avoimesti höpötänkin. Ei siinä yhteistyötä muiden kanssa juuri tehdä, paitsi kirjojen ja nettitiedon. Mukavaa kuitenkin, kun joku sentään kurkistaa ja sanookin jotakin. Ei tunnu niin yksinäiseltä ja saa uutta ulottuvuutta asioihin.

Juhani Nummelan mukaan tuon kartan kuvio on nimeltään ’Veturi’. Se kuvaa eteenpäin pyrkivää ja kunnianhimoista energiaa. Ruusuveturi!!! Toiminta on käytännöllistä, mutta ulkoisten tekijöiden ohjaamaa. Kyllä vaan. Kirjatieto ja nettitieto polttoaineena sutsuttaa ruusujuna pikkuhiljaa eteenpäin. Kyytillä keikkuvat ruusunoksat ja muori itse vaaleanpunaisessa leningissään. Illuusiomaisemat vilahtelevat silmäkulmissa, josta metsäkauriskin tulee hyppelemään viereen. Transiiteissa Diana metsäkauriinsa kanssa on jo kaukana Merkuriukseen yhtyen, painelevat Leijonassa, kuin parhaatkin estraadisankarit!

Oikeastaan kartan johtavassa asemassa on vuorovaikutteinen ja yltiöpäinen planeetta Jupiter, joka tuossa vetää koko muuta letkaa. Karttaveturihan kulkee vastapäivään. Kalojen merkissä kulkee Jupiter kuin vastavirran valas, aika tunnepitoisesti kolmiossa Venukseen, veturinkuljettajana. Hauskinta tässä menossa on tuo pieni illusionäärinen Rosa-asteroidini ja vanavedessä Horus, ’kaikkinäkevä silmä’, joka on kuitenkin eräänlaisena tiennäyttäjänä mahtavalle Jupiterille, vilkkaana sellaisena, koska ovat Oinas-tulimerkissä. Se intohimoinen ruusunliekki piikkeineen siinä! Kuka uskaltaa estää kulkua! Antaa palaa!

Kun katsoo tuota vihreää ulkoympyrää ja tämän hetken tilannetta, on jännä kuinka nuo kumppanukset Rosa ja Horus, jotka molemmat mielikuvani on ominut tähän ’ruusumatkalleni’, kulkevat yhä perävilkkaa, tällä hetkellä vilkkaissa Kaksosissa 5. ja 6. huoneissa, jossa luovuus ja työ näkyvät blogini sivuilla iloisten ahaa-elämysten saattamana.

Kaunein yhtymä transiiteissa on tuo Venuksen 8 asteen yhtymä Rosengardiin Ravussa! Aivan ihana! Sillä se mitä ruusutarhastani on syntynyt jo, on kauneimmillaan! Vanhemmat ruusut ovat kukkineet aivan hurjasti, kuten Hansaruusu ja Valamonruusut, Mustialan ruusu ja vanhat äitienpäiväruusut, jotka selviytyivät hyvin talven yli. Ruusutarhani esikartano on siis valmis. Katsos vain; Demeter, penkki ja ruusut, taustavoimana monet muut kukoistukset! No ruusut eivät ihan tähän kuvaan näy, mutta se tunnelma...

Näin kulkevat taivaan fyysiset kuviot ruusutarhani mukana! Ihmeellistä, eikö vain?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!