tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäinen Suomi...suomalainen?

En ala filosofoimaan tuota itsenäisyyttä. Sitä ajattelee itse kukin kuvussaan. Kuuntelen radiosta soppajonotunnelmia...kuinka monta kauhallista...en oo laskenut...Onko Suomi hyvä maa?

Yksikseni tunnelmoin. Olen tehnyt vähän jo olohuoneeseen joulutunnelmaa, nostanut valoenkelin hyllylle ja laittanut valoja. Kukat kiittävät siitä.6.12. Tarot-joulukalenteri

Lanttien kuningatar

Voiko osua parempaa korttia tämän päivän kalenteriin! Lanttien kuningatar on kuin Suomi-neito! Kortissa istuu valtaistuimellaan kuningatar kukoistavassa puutarhassa iso kultainen lantti sylissään. Onhan Suomi monessa asiassa yksi maailman menestyvimmistä maista. Mutta palataakseen yksilöön, on syytä muistaa myös oma rikkaus, varsinkin se henkinen, mitä tämäkin maa on voinut tarjota. Täällä voi opiskella mitä sinä ikinä haluat. Voit tutkia, osallistua, jakaa tietoasi, kehittää ja kehittyä. Kaikki on mahdollista. Kaikki on vain itsestä kiinni. Kortin kuvan taustalla on kuiva vuoristomaisema. Se kuvaa sitä, kuinka paljon yksilöllä on mahdollisuuksia vielä tehdä ja rakentaa. Kuvassa on myös ruusuja piikkeineen. Sitä on elämä, sekä että. Siksi kuningattarenkin pää painuu, nöyryys on puutarhurillakin hyvä hyve.

Miksikähän isänmaalliset laulut ovat useimmiten miesten laulamia? Kun tässä maassa on myös voimakkaat naiset! Kari Tapiolle kuitenkin kiitos!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa sinulle..
  Kiitos hyvästä postauksestasi=)

  VastaaPoista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää! Valoista se joulutunnelma alkaa.

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kaiken muun hyvän lisäksi viherpeukalokin. =)

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!