keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Tartu toimeen tonttu!

Tulipas taas monta asiaa hoidettua, kun kaupunkiin läksin! Monta asiaa valmiiksi ja jatkoon töytäistyksi! Olen aika tyytyväinen. Asialuuta on heilunut. Siivousluutakin on tuolla ulkona heilunut. Sisälläkin se vielä ehtii heilumaan.

Askartelut ovat ihanan terapeuttisia, ehkä tärkeämpiä kuin ne siivoukset. Kun sain eilen polut lumesta luotua, innostuin tekemään lumiukon, oman kuvani,  tuohon tien varteen. Ja tuli komea!! Kassikin heiluu toisessa kädessä!
Sitten tänä päivänä tuo ukko-akka kuitenkin väsyi, heitti luudan sikseen ja tykkäsi, että se siitä. Väsähti. Nauratti minua. Jotenkin tuttu asenne...13 - 14.12. Tarot-Joulukalenteri

Sauva kuningas

Nyt on todettava elämän realiteettaja myös oman talouden suhteen, todettava tilanne ja luotava joulu sen mukaan miten talous jaksaa ja miten itse jaksaa. Onko pakko kiertää kauppoja? Onko pakko siivota joka nurkkaa? Onko pakko laittaa jouluruokia? Onko pakko muistaa kaikkea? Tämä Leijona-kuningas, tulen energia, ehdottaa polttamaan pois kaiken raskaan ja osoittaa kevyttä valoa, missä on helpompi hengittää. Niin eiköhän olo tunnu jo paljon vakaammalta ja helpommalta. Tärkeämpää on hallita oma elämä ja hyvinvointi kuin hallita joulun rituaalit ja turhuudet.

Tämä juttu on aina vain yhtä hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!