torstai 15. joulukuuta 2011

Joulukukkia

Jo aikoinaan taidekoulussa sain negatiivista kritiikkiä sommittelutaidostani. Mutta en anna periksi. Aina vain yritän sitäkin alaa. Joten kun paikkakuntani puutarhaklubi ilmoitti kukkakorisommittelukurssista, niin päätin mennä sinne. Kokosin metsästä laatikollisen ainesta; sammalta, naavaisia oksia, mustikan ja puolukan varpuja, vähän havupuun ja katajan oksia. Keräsin ulkovarastosta vanhoja kukkakoreja ja vintiltä kaikenmaailman rusettia ja jouluista tilpehööriä. Niine kimpsuineni ajelin puutarhalle, missä olikin iso pöytä varattu meille.

Ostin puutarhalta muutaman kukan ja sitten vain töihin. Mukavaa hommaa se oli. Yhdeksän koria tuli täyteen ja tässä muutama kuva. Täytyy kuitenkin todeta, että asetelmat ovat minulle vähän outo laji ja varsinkin niiden kuvaaminen. Sillä olen kurkistellut noita blogeja ja siellä on aivan upeita juttuja juuri näistä.
15.12 Tarot-joulukalenteri

Malja Seitsemän, Venus Skorpionissa

Vaikka mikään planeetta ei tällä hetkellä ole Skorpionin tähtikuviossa, niin kyllä näin joulun alla kaikenlaiset tunteet ovat pinnalla. Sattumoisin sormiini onkin tullut hyvin paljon näitä tunteen maljakortteja. Luku seitsemän on henkisen kehityksen luku ja sanotaan, että tunteiden kautta kasvamme henkisesti. Skorpioni on syvien vesien sukeltamista. Sieltä voi löytyä vaikka mitä, iloisia yllätyksiä mutta myös illuusioita. Kannattaa miettiä, kuinka paljon mielemme rakentaa mielikuvia suhteessa todellisuuteen. Mielikuvien kautta usein tuomitsemme jopa toisiamme, yhtä hyvin mielikuvien kanssa rakastumme. Jos huomamme erehtyvämme ja korjaamme sen, silmämme kirkastuvat. Kaikki ei ole aina sitä miltä se näyttää. 

Kuuntelinpa, miten Aknestik luo mielikuvan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!