perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulurauhaa ja uusia virikkeitä kaikille lukijoille!

Alkaa olla joulumuorilla pientä vipinää täälläkin. Onneksi nuorempi poika hoitaa ja juoksee monta asiaa. Kuusikin ilmestyi tuohon porraspieleen. Harmi kun nuo kaikki sähköiset koristevalot eivät toimi, mutta kai niin on tarkoituskin. Jospa nuori perhe huomenna hoksaisi tehdä lumilyhteen...kuiskaan näin joulutontuille.

Nyt nostin viimeisen Joulukalenterikortin. Huomenna en moiseen hommaan enää ehdi, ja sitten alkaakin toisenlainen aika. Näin nimittäin kertoo kortti, joka on Kohtalonpyörä. Nyt otin siitä kuvan. Tästä näkee myös millaiset kortit minulla on. Kortissa on edustettuna kaikki ilmansuunnat ja kaikki elementit (ilma, tuli, vesi ja maa).


Voiko osuvampaa korttia nostaa. Kuvassa on pyörä, joka ilmoittaa myös ajan sykleistä. Joulu on jonkinlainen etappi, pysähdys ja uuteen kiertoon lähteminen jo talvipäivänseisauksen ajoista. Siihen on liitetty hyvin monta merkitystä ympäri maailman, jokaisella omansa. Tapaamme läheisiämme ja mietimme tulevaa talvea ja tulevaa vuotta. Ja valo kohti kevättä.

Astrologisesti tuo kortti ilmaisee Jupiterin energiaa. Jupiteria ei suotta sanota planeettamaailman 'joulupukiksi' sillä sen energioista sykkii aina jonkinlainen uudenlainen voima ja vaikutus hyvin moneen suuntaan...katastroofista utopiaan. Tässä kalenterissa se tulkitsijan myötävaikutuksesta (olen syntynyt Jupiter Jousimiehessä) merkitsee enemmänkin ajatusten, ideoiden ja ymmärryksen esilletuloa. Toki paljon muutakin, mutta haluan kohdistaa sen joulurauhaan, jossa on hetki pysähtyä juuri näille asioille. Tällä hetkellä (kun kurkistin Kuunkierron sivuille) moni planeetta on juuri siirtynyt uuden tähtikuvion vaikutukseen ja yhdessä ne potkivat monta asiaa eteenpäin ja muutokseenkin. Venus on siirtynyt Vesimieheen ja laajentaa sydämen ymmärrystä. Kuu ja Merkurius ovat Jousimiehessä antamassa vauhtia uusille ideoille. Jupiter on juuri 0 astetta Härässä ja huomauttaa turvallisuudesta, sekä aineellisesta että henkisestä rikkauksista ja niiden tasapainottamisesta. Uranus, muutosten ja raja-aitojen rikkoja, on juuri saapunut Oinaaseen ja antaa tulta ja toimintavauhtia niille ideoille ja uusille ajatuksille. Chriron on 1 astetta Kaloissa ja on ehkä lämpimänä myötätuntijana siinä mukana. Sekä Aurinko 1 astetta Kauriissa muistuttaa vastuusta ja velvollisuuksista. Nyt siis kohtalonpyörän syklillä on hyvät lähtökohdat. 

Nyt tuli sitä astrologiaa tässä aika paljon, ja sekin minun oppini ja tulkintani pohjalta. Mutta en lähde illusioimaan itse Kohtalonpyörää enempää. 

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kortti ja selvitys.
  Hyvää joulunaikaa ja uutta vuotta.

  VastaaPoista
 2. Olkoon joulusi onnellinen
  ja tuleva vuotesi vailla ikävää ja kivunkolotusta.

  Ruusujen kesää odotellessa,
  hyvää joulua. =) <3

  VastaaPoista
 3. Ruusuisen kaunista ja tunnelmallista Joulua!

  VastaaPoista
 4. Kiitosta teille ja samat ajatukset sinnekin.
  Tässä odottelen matkaajia pohjoisesta, aina pienoisella jännityksellä. Jouluruuhka ja liukkaus tiellä...

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!