tiistai 16. joulukuuta 2014

Tontun 16.luukku
Tämä on iki-ihana kortti! Siis kuva ja tunnelma. Tontulla ei ole vielä mitään kiirettä! Tai sitten joulu on jo tuossa kuvassa ohi, ja tonttu haaveilee jo kesästä.

Maalaajan nimeä ei esiinny. Takana on Paperitaide 8/6. En tiedä mitä tuo merkannee.

Tuossa alla esimerkki sen aikaisesta käsialasta. 

Mielenkiintoista myös oli seurata noissa korteissa sitä, että alaluokilla kortit on kirjoitettu lyijykynällä, mutta jo toisella luokalla käytettiin mustekynää pulloineen ja imupapereineen. Vasta keskikoulussa sai käyttöön kuulakärkikyniä.

Käsiala tämänkin kortin lähettäjällä on vakaa ja kaunis!

Myös mikä oli hauska nähdä, nimittäin kortteihin alkoi ilmestyä neiti-sanan tilasta miss tai freulein.

Vieraita kieliä opeteltiin!


----

Jos joku on kiinnostunut numerologiasta, voisi vilkaista tuota 15. päivän horoskooppia kiinnostuneena. Siellä on noita 'suuria lukuja' oikein roppakaupalla. Jupiter ja Juno ovat molemmat 22 astetta Leijonaa. Pluto 12 astetta Kaurista, Uranus 12 astetta Oinasta ja jossakin vaiheessa tässä päivässä Kuukin on 12 Jousimiestä. Mielenkiintoista!

Kopioin tähän tuollaista vähän 'hassua' tietoa, jonka todenperäisyydestä voimme olla montaa mieltä. Siis tuo luku 22:

Mestariluku 22 on kaikista numeroista voimakkain ja sitä nimitetäänkin joskus Mahtavaksi Rakentajaksi. Tämä luku pystyy tekemään hurjimmistakin unelmista totta. Muihin lukuihin nähden se pitää sisällään kaikkein suurimman mahdollisuuden menestykseen.

Luku 22 pitää sisällään luvun 11 sisäisen inspiraation yhdistäen sen numeron 4:n käytännöllisyyteen ja maanläheisyyteen. Se on rajoittamaton, mutta kurillinen. Luku pystyy herättämään ideat henkiin materialistisella tasolla.

Numero 22 edustaa suuria ideoita, mahtavia suunnitelmia, johtajuutta ja suurta itseluottamusta. Jos 22 ei pääse toteuttamaan voimiaan käytännössä, sen potenttiaali menee täysin hukkaan.

Kuten luku 11, myös 22 voi murskautua oman kunnianhimonsa alle luoden sisäisiä paineita. Henkilöt, joilla on numerona joko 11 tai 22, kokevatkin eteenkin nuorena paljon "painekattila"-tilanteita. Tämä pakkautunut energia tulisi ohjata päämäärien tavoiteluun, sellaisiin, jotka ovat suurempia kuin henkilökohtainen kunnianhimo. Luku 22 palvelee maailmaa käytännöntasolla. 

(tekijän nimeä en löytänyt, joten tämä teksti on ehkä kopion kopio jostakin)

Nyt tahtoisin jotain suurta ja kaunista musiikkia tähän (Kuunteleekohan niitä kukaan muu kuin minä?) 


Ja ihan ensimmäisenä tuli tämä mieleen! Ah!!! Siitä saa voimaa!

2 kommenttia:

  1. Onpa tonttu tosiaan leppoisan oloinen. Ei kiirettä minkäänlaista.

    VastaaPoista
  2. Mustekynä(muste pullossa) sukupolvea miekin....numerologiaa harrastettu v.1983 lähtien ja elämänopetus 11.
    Painekattilla on vähän hölmö ilmaus.Yllätyksiä ja nopeita käänteitä ennemminkin koko elämä ja siksi 94. päiväkirja menossa. Nuorena olin jokapaikan höylä eli monessa yhdistyksessä ja aina menossa....
    22-luonnehdinta sopii just heille.Juno ja Jupiter yhtyvät nyt Plutooni....

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!