maanantai 22. joulukuuta 2014

Tontun 22. luukku


Tämän kortin pukki on ihan selvästi ruotsalainen. Säkistä pil-kistää olkipukki!

Joulupukki matkaan jo käy...

En ole koskaan saanut pakettia, mikä olisi sinetöity, kuten tuo lahja säkissä.

Onkohan kukaan viitsinyt piirtää joulukorttiin noita kirkkaita kiemuroita nykyajan muovinau-hoista tai ruseteista?  Ei ole näkynyt.

Minä muuten olen kerännyt ne kauneimmat sidostarpeetkin, nimi-laputkin ja muutakin. Ikivanhoja joulukoristeita, palloja ja jopa vanhat aidot kynttilöiden jalatkin ovat tallessa. Hassu muori!

Vanhan kelsiturkin vein kylläkin kirpparille tässä viime kevät-talvesta ja se oli heti häipynyt tangolta. Sitä joulupukki käytti tässä talossa useana jouluna, mutta se on niin kamalan kuuma, että päätettiin antaa pois.

Jospa se jossakin muualla ajaa samaa virkaa nytkin.----

Eilen syntyi Uusikuu Kauriissa! Joten hyvin vahvasti ollaan Kauriin energioissa. Kurkistin Liisan blogiin (josta voi lukea lisääkin) ja lainaan sieltä tähän tekstin, koska miten tuota uuttakuutta voisikaan paremmin luonnehtia:

"Uusikuu kauriissa auttaa erityisesti työhön ja uraan liittyvissä tavoitteissa, mutta kauris on myös perhekeskeinen merkki. Perheen kanssa korostuu muista huolehtiminen. Kauris on myös symbolinen isähahmo tai vanhempi. Kauriiden mielestä velvollisuudet eivät kuitenkaan ole tylsiä. Päinvastoin. Ne auttavat saamaan elämästä enemmän irti. Kaikilla on kartalla alue, jonka eteen haluaa tehdä enemmän työtä ja jossa haluaa päästä mahdollisimman pitkälle. Uusikuu tuo uusia ideoita siitä, miten toteuttaa vaativiakin pitkän aikavälin tavoitteita. Elämän ei tarvitse aina olla vain hauskaa, vaan työ tai muut tavoitteet voivat tehdä siitä paljon mielenkiintoisempaa ja tyydyttävämpää."


Olin eilen kuuntelemassa Saara Aallon ja Teemu Roivaista kirkossa mm. tätä "Prayer" eli Rukoilija

1 kommentti:

  1. Oikein ihanaa ja rauhallista joulua siulle.
    Tätä kalenteria on olluy mukava seurata, tulen vielä aattona katsomaan, jotta minkälainen kortti sillon on esillä.

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!