lauantai 20. joulukuuta 2014

Tontun 20. luukkuJoulu alkaa olla jo aika lähellä. Näin julistavat nämä tonttumusisoijat.

Useimmilla tämä viikonloppu on ehkä leipomisaikaa, lahjojen paketoimista tai tehdä jo viimeiset joulusiivoukset.

En minä, eläkeläinen, enää muistakaan sitä jouluhulinaa, huh-huh. Olen kyllä luvannut ottaa avosylin vastaan kaikki jotka haluavat tänne tulla ja minkä verran mahtuu. Osaan olla yksinkin, tottunut nuorena sellaisiinkin jouluihin. Tärkeintä se läheisten muistaminen joulun alla! Ajatuskin on hyvä.

Taitaa olla muuten niin, että kaikki ne halvat pikkukortit ovat ulkomaalaista perua. Nekin joku maalannut ja ihania sellaisenaan.

Tämänkin kortin takana on vain numeroita: 40/16


-----


Tämän päivän kartassa eräät astrologit näkevät vähän pelottavaltakin vaikuttavan yhtymän. Eli Venuksen ja Pluton yhtymän 12 asteella Kaurista. 

Mielestäni sen ei tarvitse olla hankala. Asteilla on mestariluku ja ne ovat Kauriin vastuuntuntoisessa ja huolehtivassa energioissa. Jos jotain tapahtuneekin, kuten esim. luonto-olosuhteissa, se on äiti-Maa, joka muistuttaa jälleen sen herkkyydestä ja pahasta olosta. Ihmisen tulisi hoitaa sitä paremmin.

Rakkautta ja huomiota Maapallomme tarvitsee jokaiselta Maan asukkaalta.

Ei niin, että sen voimavaroja ja fyysistä rikkautta rohmuamme rahallisen runsauden toivossa. Tämä suuri elävä solu, jota Maaksi kutsumme, on osa meitä itseämme, eikä se tunne rahaa. Se tuntee vain ihmisen egon halua saada jotain kahmittua vain itselleen ja sen kuinka sen tasapainoa tuhotaan.

Tämä on vain niin kaunis laulu, että tätä kuuntelee aina vain uudestaan: Maa on niin kaunis! Nyt Johanna Kurkelan herkällä äänellä!

3 kommenttia:

  1. Kauniita nuo vanhat kortit ja kartat ovat mielenkiintoisia! Mukavaa joulunalusaikaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mukava, kun joku kiinnittää huomion tähtikarttoihinkin.

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!