maanantai 28. joulukuuta 2015

Älyttömät joululahjat!!

Sain Serentikseltä (blogi Madonluvut) haasteen kuvitella "Älyttömiä joululahjatoiveita". Kun minulla oli työn alla tuo joulupaperikalenteri, lupasin, että kuvittelen ne "Älyttömät joululahjat" mitä muka sain. Ja nämä lahjat aivan itselle. Suurin toiveeni tietenkin olisi aivan muuta, yhteisöllisempää, mutta antaapas sen olla.

Koska olen niin kiinni kissojen ja talon kanssa, sain tietenkin lahjaksi matkoja mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.

1. Sain kolmen viikon matkan vaeltaa Portugalin Santiagopolun kuuluisa 'kukko' seuranani ja turvanani siellä. Sain myös matkaan liittyen lipun Fado-laulu iltaan, missä Mariza konsertoi ja jossa juhla-aterialla kuunneltaisiin Amalia Rodriguesin lauluja. Oijoi!!Alimmainen levy minulla on itsellänikin.

2. Sain matkalipun Amerikan puolelle viihtymään varmaankin maailman kauneimmassa luolastossa, Kuvanveistäjä Ra Paulette on luonut luolaston elämäntyökseen Uudessa Meksikossa.


3. Lahja on keväinen lippu kahdelle viikolle ja oppaalle mukaan Makedoniaan ja Dubrovnikiin. Siellä minulla on aivan oma mielenkiintoni ja tutkimustyöni alueeseen. 

4. Lahja oli sitten hyvä sijaiskodinhengetär/henki tänne, jotta saisin suorittaa kaikki nämä matkat, ja joka hoitaisi talon, puutarhan ja kissat!Ohhoh! Olipas joulupukki!! Tuntuu melkein kuin olisin saanut tuon kaiken. Ainakin mielikuviin saakka. Ja netissähän näissä paikoissa voi matkustella, nähdä ja kuulla kaiken!

Kiitos Joulupukki!

Kiitos oikeillekin lahjoille, jotka olivat hyvin mieluisia!

Ps. Kuvat ovat netistä (Wikipedia) ja Ra Pauletten kotisivulta

Tässä laulaa Amalia!  Hän lauloi surusta, köyhyydestä ja sorrettujen kohtalosta, varsinkin naisten kohtelusta, FAdo- laulujen sisältöä

3 kommenttia:

  1. Kivoja toiveita! Kroatia kiinnostaisi minuakin kovasti! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja toiveita. Tämä on hauska haaste, minäkin vastasin siihen joskus ennen joulua. Olimme Marizan konsertissa kun hän konsertoi Suomessa, hän on aivan upea. Hyvää loppuvuotta ja kiitos mukavasta blogikaveruudesta.

    VastaaPoista
  3. Mahtavat toiveet ja kenties voivat joskus toteutuakin.

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!