perjantai 18. joulukuuta 2015

Tontun astrologia 19.12.2015

Toinen kultainen paperi. Nyt otan pienen pojantyttäreni kanssa jouluaskartelut esiin. Tuossa olisikin aika mukava kuusenkoriste tuo riippuva esine. Senhän voisi tehdä vaikka joulupaperista.


Tässä vaiheessa otan kyllä esille tämän hetkisen tähtikartan hallitsevan planeetan. Se katsotaan Nousumerkistä eli Ascendentistä. 

Olen merkinnyt tähtikartan paikkakunnaksi Raahen ja klo 12.00. Siihen osuu Nousumerkki 0 astetta Vesimiestä. Nyt se on niin rajalla, että Kauris ja hallitsija-planeetta Saturnuskin voi vaikutusessa olla mukana. Vesimies-merkin hallitseva planeetta on kuitenkin Uranus, joten keskityn nyt  tuohon suurten muutosten planeettaan.

Uranusta sanotaan myös teknologian, uusien keksintöjen ja maailman menoa kumoavien ideoitten planeetaksi. Hallitus yrittää runnoa yhteiskuntasopimusta johonkin muottiin. Toiset tahot löytävät siitä aina heikkoja puolia ja taas uusiksi hela hoito.

Yhä uusia nuoria innovaattoreita nousee pinnalle. Keksitään sairauksia parantavia juttuja, sähköttömiä puhelinlatausta ja vaikka mitä. Mitähän kaikkea vielä nouseekaan pintaan tämän kahden vuoden aikana Uranuksen viipyessä Oinaassa. Kun Uranus liikkuu Härkään,  asenteet muuttuvat toisenlaisiksi, ehkä yhä enemmän sellaisiin keksintöihin, jotka turvaavat elämäämme ja estävät rasittamasta luontoa. 

Ei yhtään hassumpi Hallitsija-planeetta tuo Uranus näihin oloihin, kun katsoo sen hyvää näkökulmaa!

Ja kyllä tämä ideavoima saavuttaa yksilöäkin, kun vain uskaltaa. Tällä hullulla tontulla leiskahtavat jos minkäkinlaiset ideat mielessä. Viimeisin niistä oli käyttää kesämaisemakorttia (kahvilakorttiani) joulukorttina. Liimasin päälle vain kultaisen tarran 'Hyvää Joulua'. Keksin niin hyvän joululahjatyönkin, kirjaillun lapasen ja kun aloin tehdä toista, meni toinen hukkaan. En löydä sitä mistään. Miten tehdä sitten toistakaan? ...Täytyy keksiä kai jotain muuta.

Nykyhetkessä sinulla on voima muuttaa rajoittavia uskomuksia
ja tietoisesti kylvää itse valitsemiasi siemeniä.
Muuttaessasi mieltäsi 
muutat näkökulmaasi.

SERGE KAHILI KING


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!