keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Tontun astrokalenteri 10.12.2015


Katselin jälleen ensin tähtikarttaa, ennen kuin avasin jo edeltä päivätyn joulupaperini. Oikeastaan jo omiin toimiini hyvin osuva kartta. Paljon tonttuja (ihmisiä) jakamassa lahjojaan (teidonlahjojaan) ja keskustelemassa.


Nimittäin taivaalla astrologisen tähtikartan mukaan tapahtuu eräs muutos tänään. Kaiken kommunikaation ja opin planeetta Merkurius on ollut toistakymmentä päivää Jousimiehessä ja nyt siirtyy Kauriiseen viipyen siinä joulukuun loppuun. Merkurius ujeltaa menemään lähinnä Aurinkoa, joten se vaihtaa kaikkein nopeimmin merkkiä.

Ensimmäisenä ajatuksissani ovat ne asiat, joista olen jutellut tai kirjoitellut (se kommunikaatio) aika innokkaasti tulisissa Jousimies-energioissa. Nyt minun tulee kantaa vastuuta sanoistani. Mitähän on tullut luvattua, mitä puhuttua ja kirjoitettua? 

Kauris-merkki on vastuunkantaja, velvollisuuksia hoitava ja luottamusta antava. Nyt voisikin kysyä Merkuriuksen kautta, olenko sanojeni takana vai onko se vain helinää. Jos huomaamatta onkin puhunut vähän sivu suun, nyt tulee paikata homma. Tai jos on luvannut liian paljon, eikä ehdikään, kannattaa ottaa asiat tärkeysjärjestykseen ja pyytää anteeksi. Nyt ei tosiaan auta pukinkaan luvata liikoja eikä antaa lapsille kuvaa, että kaikki toteutuu mitä he haluavat. Järki käteen! Nyt panostamme käytäntöön sekä yksityisesti siellä kotona että suuremmissa puitteissa yhteiskunnassa. 

Aika oikea hetki Merkuriuksen tulla Kauriiseen! Eipä silti, tähän se tulee joka joulu! Kuten Aurinkokin 22.12.

Taloudellisuus on taitoa hyödyntää elämää
parhaalla mahdollisella tavalla.

GEORGE BERNARD SHAW 

1 kommentti:

  1. Ihana joulupaperi, jotenkin niin perinteinen. Kyllä tontut kuuluvat joulupapereihin. Tervetuloa vierailulle blogiini: http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!