lauantai 5. joulukuuta 2015

Tontun astrokalenteri 6.12.2015

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Tässä yksi päivä työstin nuo joulupaperikuvat ja nyt jännään minkälaisen paperin laitoin tälle päivälle. Vaikka sen kuvio antaisi vihjettä siihen, mitä poimin tämän hetkiseltä taivaalta ja planeettojen sijainnilta.

Aih! Tuli kuusen oksat!! Luonto. Mitähän ihmettä he saavatkaan aikaan siellä Pariisissa ilmastoneuvotteluissa! Anteeksi, mutta mielestäni se on tärkeämpi kuin Linnanjuhlat. Yrittävätkö he pelastaa Maan tulevaisuutta? Nyt tiedän mitä katselen tähtikartalta. Mikähän planeetta voisi liittyä luonnon parantamiseen? Ceres-asteroidi ja  Kheiron (Chiron). Ceres on Vesimiehessä, maailmaa parantamassa. Haluan kuitenkin keskittyä Kheironiin.


Missä on Kheiron? Haavoittuneen parantajan asteroidi, joka on saanut nimensä Kentaurista. Muistanpa tässä, että tämä taruolento  Kentauri oli myös kutsumaton kuokkavieras. Joten Kheironiin voi liittää monelaista asiaa, vaikka se yleensä tunnetaan tiedon ja viisauden lähteenä. Kun se löydettiin 1970-luvulla, sen tulkittiin sisältävän uutta tietoa mm. parantamisessa. Usein kun yritämme ymmärtää ja hoitaa omia haavojamme, opimme myötätuntemaan myös toisen tuskaa. Jos aina vain katkerana syytämme ympäristöä, emme tavoita tätä viisautta tai empatiaa toisten kärsimystä kohtaan.

Näin olen oppinut tätä ymmärtämään näin äkkiseltään. Kheiron on ollut jo kauan Kalat-energioissa, joka jo sinällään sisältää tunteiden empatian ja syvän viisauden. Nyt se on Jupiterin, kanssakäymisen planeetan kera oppositiosuhteessa. Pariisissa on käyty suurten johtajien kanssa neuvottelua Äiti Maan parantamisesta. Riittääkö viisautta ja empatiaa? Suomessa käydään samanlaista keskustelua omien arvojen ja toisen kulttuuriarvojen kesken. Siihen voi jokainen peilata itseä ja aika helposti löytyy oma ymmärrys asiasta. Kun Jupiteri-planeettaa nimitetään,  pinnallisesti kylläkin, joulupukiksi, niin nyt katsotaan antaako se lahjojaan. Se antaa, jos Kheironin kautta löytyy viisautta ja huolenpitoa. Löytyyköhän?

Huom. Nämä mietteet ovat tontun ajatuksia. En ole mikään astrologi, vain harrastaja, joka toistaa sitä mitä on ymmärtänyt oppimastaansa tiedosta.

Monet ihmiset rukoilevat 
ja saavat vastauksen rukouksiinsa,
mutta eivät kiinnitä siihen huomiota 
- tai kieltävät sen, koska vastaus ei
ollut odotetussa muodossa.

SOPHY BURMHAM


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kommenteista!