tiistai 22. joulukuuta 2015

Tontun astrokalenteri 23.12.2015

Nyt katson viimeisen kerran tähtikarttaa ja nostan sieltä esiin rakkauden planeetan Venuksen, olkoon sitten joulupaperi tähän päivään mikä hyvänsä.

Tässähän se on. Tähtitaivas ja siellä lahjojaan jakava Joulupukki.


Venus-planeetta sijaitsee yhä hyvin syvällisessä ja maailmoja ymmärtävässä vesi-elementtisessä Skorpionissa. Sen kosketus muihin planeettoihin on suosiollinen, lämmin ja iloisesti lähestyvä. Kuten tuo joulupukki poroineen tuossa joulupaperissa.

Ensinnäkin se on sekstiilissä Jupiteriin, jota planeettaa kutsutaankin itse tähtitaivaan joulupukiksi. Venus sydämellisyydellään avaa joulupukinkin sydämen. Se haluaa tehdä parhaansa, antaa parhaansa. Parhaansa.

Venuksella on myös kaunis kolmio Kalat - Kheironiin. Myötätuntoa riittää läheisille, sydän haluaa olla auki ja se tervehdyttää ja rauhoittaa ihmismieliä. Sydän haluaa olla auki.

Venus on myös sekstiilissä naapuri-planeetta Merkuriuksen kanssa. Jokainen haluaa puhua kauniisti toiselle. Haluaa ilmaista hyvän puolen itsestään.

Näihin haluihin minä uskon. Toinen asia on sitten se kuinka pystyy sen halun tuomaan esille. Uskon siihenkin, että jokainen tekee sen mitä pystyy.

Hyvää Joulua kaikille lukijoille ja kaikille niillekin jotka eivät lue! Huomisessa kalenterissa annan tilaa vain joulupaperille.

Voit aloittaa juuri siitä, missä olet!

KABIR


1 kommentti:

Olen iloinen kommenteista!