tiistai 15. joulukuuta 2015

Tontun astrokalenteri 16.12.2015

Jälleen annan vanhan joulupaperin ohjailla minun ajatuksiani ja huomiointejani. Mikähän sieltä nyt nousee esiin tälle päivälle?


Lämmin kynttilä ja joulupallot! Kautta aikojen on kynttilä valaissut pimeää. Öljy ja tali niitä ensimmäisiä valoja nuotien ohessa. Nuotiota ei voinut ottaa mukaan, mutta öljylyhdyn tai kynttilän saattoi ottaa valoksi pimeällä pihapolulla. 

Miten tämä vie minua astrokartalle? Oikeastaan avasin Juhani Nummelan Astrologian käsikirjan ja avasin sieltä vähän summassa sivuaukeaman. 

Löysin aika mielenkiintoisen asian, jonka voin yhdistää vaikka tähän kynttilään. Tulin nimittäin sivulle, jossa kerrotaan mikä on minkäkin maan luonne astrologisesti merkeissä.

Suomen astrologinen merkki on Jousimies! Ja Aurinko on juuri nyt Jousimiehessä. Jousimies on tulielementti ja jo sellaisena valon antaja. Tänä vuonna erityisesti Sibeliuksen musiikki on vienyt omaa valoaan ympäri maailman. 

Oliskohan tuossa katsottu Suomen syntymäkarttaa Ac:n (Nousumerkin) mukaan? Kun mielessäni olen Suomen ymmärtänyt Aurinkomerkiltään Kauriiksi. Siihen Aurinko joulukuun lopussa siirtyy.

Tässä lisää; kirjassa osoitetaan maakuntamme Lappi Skorpioniksi. Siellä valaisee toki lumi. Toinen Jousimies maa on mm. Espanja. Eikä ihmekään. Näihin maihin on nimittäin yhdistetty matkailu. Ja kuinkahan moni suomalainen matkustaa tänäkin jouluna Espanjan valoon. Ja usea siellä viettää eläkepäiväänkin. Nyt yritetään saada heidän verojaan takaisin Suomeen, mikä on minusta oikeuden mukaista. Useilla siellä asuvilla on vähän perempi eläke.

Hassuja juttuja nämä maiden horoskooppimerkit kumminkin!

Ainoastaan siirtymällä tunnetusta
tuntemattomaan
voidaan oppia jotakin.

GLAUDE BERNARD

1 kommentti:

Olen iloinen kommenteista!