lauantai 19. joulukuuta 2015

Tontun astrokaltenteri 20.12.2015

Minulla oli jo mielessä jotakin, kun silmäilin tämän päivän karttaa. Mutta katsotaanpa ensin tämän päivän joulupaperi. Itsellekin yllätys. Kotihan se siellä.


Tämän päivän tähtikartta on aika itsekeskeinen. Kuten politiikka paneutuu nyt oman maan asioihin, siellä kotona tapahtuu sama. Planeettojen sijainti kartan vasemmalla puolella sellaista osoittaa. 

Kuu on siirtynyt Oinaaseen, joten nyt hippulat vinkumaan ja joulusiivouksiin. Kuu Oinaassa antaa siihen pikkuisen alkuunpanevaa voimaa ja innostustakin. Eihän suomalainen saa sielun rauhaa, jos ei laita vähän nurkkiansa kuntoon, punaista ikkunaan ja jouluesineitä esiin.

Se mikä minulla oli mielessäni, niin ajattelin laskea tämän päivän kartan elementit. Elementti tarkoittaa energian sisältöä; vesi (tunne), maa (raha ja materia), ilma (ajatukset ja ideat) ja tuli (energiaa). Toivon, että se sisältäisi nyt edes pikkuisen enemmän tuota energiaa. Emme vielä tarvitse tunteilla, tehdään se joulupäivänä. Maa-elementtiä eli rahaa (ja järkeä) tarvitsemme, mutta voimme antaa sitäkin enemmän syventymällä toisen tarpeisiin ja ideoimalla, mitä voisimme tehdä läheistemme hyväksi (se ilma-elementti). 

Kun laskin Auringolle ja Kuulle 2 pistettä ja kullekin planeetalle 1 piste, sain tulokseksi ihan mukavasti sitä tulta, jopa 6 pistettä. Oi kun hyvä!!! Nyt vain hihat heilumaan, niin johan alkaa tuntua paremmalta. Maatakin on mukavasti, jos ei rahaa, niin järkeä kuitenkin, 3 pistettä, tunnetta 3 pistettä ja ilmaa 1 piste. Tällainen energia kyllä lopahtaa joulupäivään mennessä, mutta nyt se on tarpeen.

Samoin kun opimme aloittamaan
ja keskeyttämään,
me voimme oppia saattamaan 
loppuun aloittamamme asia.

SARK

1 kommentti:

Olen iloinen kommenteista!