tiistai 1. joulukuuta 2015

Tontun astrokalenteri 2.12.2015

Jatkan kalenteriani vanhojen joulupapereitteni esittelyllä. Tonttumaisesti kerron teille myös taivaan planeettasijainteja ja 'luen tähtiä'.


Merkurius Jousimiehessä
Eilen Merkurius ja Kuu olivat mukavasti tulikolmiossa vaikuttaen vielä tähänkin päivään. Se tarkoittaa sitä, että molemmat; Leijona-Kuu  ja  Jousimies- Merkurius ovat tulielementtisiä energioissaan. Ilmaisun planeetta Merkurius on hyvin vauhdikkaalla ja puheliaalla päällä Jousimiehessä. Nyt sujuvat esimerkiksi puhelimessa juttelut vanhojen ystävien kanssa, hänenkin kanssaan, jonka yhteenottoa olet aina vain siirtänyt.  Tai vaikkapa vain uuden sähköfirman vaihto. Itsellä tämä on kovasti syynissä. Tällaisten taivaanmerkkien alla kannattaa hoitaa vähän keljutkin asiat. Niistä on voinut syntyä 'härkäsiä', ja nyt ne on hyvä purkaa. Tämä koskee varsinkin Jousimies- ja Leijona- horoskooppimerkkisiä (=aurinkomerkki) persoonia.

Muutosten teko on yhtä luonnollinen 
ihmisen toiminta kuin puhuminen.
PETER LONDON

5 kommenttia:

 1. Kiva idea tämä joulupaperikalenteri!

  VastaaPoista
 2. Uskomattoman hyvin piti tämän päivän horoskooppiennuste paikkaansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minullakin! Uusin sähkösopimuksen ja soitin siskolle pitkästä aikaa.
   Täytyy myöntää, että tein noita juttuja muutama päivä sitten, en eilen, joten kiva nähdä miten ne osuu.

   Poista
 3. Tosi kiva idea tällainen kalenteri. - Olenkin jo liittynyt blogisi lukijaksi. Tervetuloa myös minun blogiini: http://pihakuiskaajanpuutarha.blogspot.fi/
  Mukavaa joulukuun jatkoa!

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista!