lauantai 12. joulukuuta 2015

Tontun astrokalenteri 13.12.2015


Minä ajattelin kirjoittaa Uranuksen tulisuudesta. Ja kun aukaisin joulupaperini, tuli tulen punaista. Tulenpunainen tähtitaivas. Eipä silti. Paperi muistaakseni on hollantilaista, niin kaunista, että piti kerätä talteen. Siskoni oli Hollannissa opiskelemassa viulunsoittoa ja hän toi lahjat sieltä kauniisti paketoituna.


Kun siskoni pääsi Hollannin Utrehtiin opiskelemaan, se oli hänelle mullistus, suuri muutos elämässään. Sillä muutoksen tiellä katse eteenpäin hän on vieläkin. Viulusta tuli hänen elämänsä.

Millainenhan Uranuskuvio hänen kartallaan oli tuolloin? Nyt yleisesti Uranushan on Oinaassa, kaiken vallankumouksen, vanhan tuhoamisen ja uusimisen alueella. Maailman tulisi tehdä täysi muutos, alkaa jotakin alusta, ehompana. Eikä siihen auta muu kuin Oinaan alkutuli, toimeksipaneva voima.

Tätä astrologit ovat toitottaneet ympäri maailman. Miten se tapahtuu? Sitä ei tiennyt kukaan. Nyt tiedämme jo enemmän. Uranus tuli Oinaaseen 2010  ja se on siinä vuoteen 2019 saakka. Se on nyt 16 astetta Oinasta. Pahin rymistys liene ollut Uranuksen ja Pluton neliön aikaan pahimmillaan 20.5.2013, mutta vaikuttaa vieläkin. Tuolla kuviolla on noin kolmen vuoden kesto. Nyt sitten koemme tuon tietyn 'räjähdyksen' jälkikaikuja suurella turvapaikanhakijoiden määrillä ympäri Eurooppaa. Uranus on ottanut niskasta koko Maan kulttuureja, ravistellut kansoja ja kaaos on valmis ja rakennettavaksi uudelleen. 

Uranusta kutsutaan kosmiseksi planeetaksi, fyysisen muutoksen energiaksi. Se vaikuttaa koko Maapalloon, sen ihmiskuntaan, yhteisöihin ja sitä kautta yksilöön.

Sanotaan, että vain muutos on pysyvää. Yksilö voi kuitenkin valita asenteen miten hän ottaa muutoksen vastaan.

Kaikki virtaa, mikään ei ole pysyvää.
Et voi astua kahdesti samaan jokeen, uudet vedet siinä jo virtaavat.

Herakleitos (n. 535-475 eKr.)


Ps. PARIISIN ILMASTOKOKOUS ON TUOTTANUT TULOKSIA!! Tässä linkki tuoreeseen tietoon. Olen todella toiveikas. Kiitos Ranskalle hyvänä isäntämaana ja hyvälle puheenjohtajalle! 

1 kommentti:

Olen iloinen kommenteista!